Apa Serv Valea Jiului, pe drumul cel bun

Maximilian Gânju

Operatorul de apă şi canal din Valea Jiului şi-a sintetizat răspunsurile la chestionarele privind satisfacţia clienţilor, iar rezultatele sunt mulţumitoare. Campania de chestionare a fost derulată de operator pentru a putea răspunde cât mai bine nevoilor clienţilor din Valea Jiului.

Astfel, conform statisticii realizată de Apa Serv Valea Jiului, cei mai mulţi dintre abonaţi se declară mulţumiţi şi foarte mulţumiţi de serviciile acestuia. „Din cele peste 1.500 de chestionare, răspuns am primit la 700 dintre ele. Gradul de mulţumire al clienţilor a fost în procent de peste 40 la sută, care au răspuns cu bine şi foarte bine. Nemulţumiţi sunt 5 – 6 la sută, motiv pentru care nu am avut nici sugestii cu care să ne îmbunătăţim activitatea”, a spus Cristian Ionică (foto), managerul SC Apa Serv Valea Jiului.
O parte a nemulţumirilor sunt legate de calitatea apei după o întrerupere generată de o avarie sau de apa din subsolurile blocurilor. „Unele sunt pe partea tehnică, în care ni se expun problemele de canalizare, dar aici vorbeau de curăţarea subsolurilor. Asta, însă, nu intră în atribuţiunile Apa Serv. Avem limită de proprietate la căminul de la nivelul scării de bloc. Sunt situaţii când intervenim şi noi, încercăm să-i ajutăm pe oameni, dar în mod normal de subsoluri trebuie să se îngrijească asociaţia de locatari, locatarii imobilelor”, a mai declarat directorul general al operatorului de apă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.