Ce crede liderul Sindicatului “Noroc Bun”, Adrian Jurca: “După intrarea în insolvenţă, CEH va mai trăi 6 luni”

2 decembrie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Magistraţii de la Curtea de Apel Alba Iulia au mai dat un termen în dosarul insolvenţei Complexului Energetic Hunedoara, pentru 13 decembrie 2018. Se pare că lucrurile, în cazul CEH merg încet, dar sigur, spre o nouă insolvenţă.

Scenariul se repetă ca în anul 2016, când societatea a intrat pentru prima dată în insolvenţă. Interesele, să o spunem pe cea dreaptă, sunt mari în acest caz. Mulţi vor ca firma să intre în faliment, iar alţii să funcţioneze în continuare.
În noiembrie 2016, CEH a ieşit din prima insolvenţă, după ce Curtea de Apel Alba a dat verdictul. Şi au urmat doi ani de chin. Acum, tot la Alba Iulia se judecă reintrarea în situaţia cu pricina. În 13 decembrie se poate să aflăm verdictul judecătorilor privind soarta CEH.
”Magistraţii de la Curtea de Apel Alba Iulia au cerut poziţia oficială a celor de la Ministerul Energiei în legătură cu intrarea în insolvenţă a societăţii. Ministerul Energiei a spus că îşi asumă intrarea în insolvenţă. Eu cred că va intra în insolvenţă Complexul, pentru a doua oară. Şi, după asta, mai dau şase luni de funcţionare a societăţii. Atât. Mai sunt soluţii şi acum, pentru prelungirea activităţii mineritului din Valea Jiului pentru încă trei sau patru ani, dar nu ai cu cine vorbi, din păcate”, a declarat Adrian Jurca (foto), liderul Sindicatului ”Noroc Bun”, parte în dosarul insolvenţei CEH, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Vrem caldura si apa calda in toata valea jiului ca stam pe un munte de carbune HUILA carbune superior iar Termocentrala Paroseni a fost modernizata de Japonezi si indeplineste toate conditiile de Mediu ! Sa se faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

  2. Neutru spune:

    Bre V. Jiului ! ********
    Tot cu visele tale falimentare te afisezi ? Tu vrei totul “super” in conditiile in care nu exista viata economica in Vale ? Ia deschide tu o firma care (cu ideile tale) va produce un “boom” economic si va putea sustine din nou viata locuitorilor Vaii Jiului !
    Esti analfabet economic si vrei totul cadou in vremuri capitaliste ?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban        O istorie a copilăriei : copiii în Occident din Evul Mediu până în epoca modernă, de...

Cupa de toamna Alpa la tenis

Ediţia din acest an a tradiţionalei competiţii de tenis de câmp adresată tinerilor, fete şi băieţi până la 12 ani,...

Boxerul hunedorean Cosmin Gârleanu este campion naţional

La Iaşi s-au desfăşurat întrecerile ediţiei din acest an ale Campionatelor Naţionale de Box seniori şi tineret, competiţie care încheie...

Închide