Fântânile arteziene din Deva, repuse în circuit

17 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Reprezentanţii Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva (S.P.Î.G.M) au pregătit fântânile arteziene de la nivelul municipiului să bucure comunitatea, din nou.

„Ne aflăm în perioada de repunere în funcţiune a fântânilor arteziene din Deva, iar la finele lunii martie va fi redeschisă şi fântâna muzicală situată în faţa Casei de Cultură. Ne apropiem de finalizarea acţiunilor de toaletare a pomilor, urmând ca aceştia să intre în vegetaţie. Iar pentru că vremea s-a încălzit, trecem la montarea mobilierului stradal, înlocuind băncuţele acolo unde cele vechi sunt prea deteriorate şi amplasând altele noi. Asociaţiile de proprietari care vor să-şi doteze zonele din perimetrul blocurilor cu mobilier pot apela la noi, pe bază de cerere scrisă. Ce mai vreau să spun e că, aşa cum am stabilit, pe Cetate am reuşit să aducem băncuţele noi şi coşurile de gunoi, toate realizate în regie proprie. Zilele acestea vom purcede şi la acţiuni de ecologizare a oraşului, ceea ce include zugrăvirea copacilor şi vopsirea bordurilor. Aranjăm sensurile giratorii, panseluţele încep să-şi facă prezenţa, iar apoi punem în aplicare şi planul florar. Totul în funcţie de programul de activităţi alocat anului 2019 şi, bineînţeles, de cum ne va permite timpul”, a afirmat Irinel Faur (foto), directorul S.P.Î.G.M.
De amintit că devenii pot transmite instituţiei sugestii, propuneri sau opinii, la tel. 0254-233.588 (inclusiv în perioada weekend-ului) sau 0744-354.828 (persoană de contact Ovidiu Oltean).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Medicul George Litarczek, o somitate în medicină, s-a stins din viaţă

În seara zilei de 14 martie 2019, Academicianul Prof. dr. George Litarczek (foto), în vârstă de 94 de ani, părintele...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Ce este frica?

În toate aceste săptămâni, în care ne-am întâlnit în fiecare zi de luni, am povestit despre viaţă şi elementele ei....

Avram Iancu a încheiat ultramaratonul “6633 Arctic Ultra” de la Cercul Polar de Nord pe locul al treilea

Mircea Lepadatu   Bibliotecarul polisportiv din Petroșani, Avram Iancu, a reuşit să încheie ultramaratonul "6633 Arctic Ultra" de la Cercul...

Închide