Apa Prod marchează Ziua Mondială a Apei

17 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Apa Prod SA marchează Ziua Mondială a Apei. Pornind de la tema anului 2019 – „Apa este un drept universal” – ne propunem organizarea unor acţiuni educative, diferite de anii precedenţi, care îi vizează atât pe copii, cât şi pe adulţi. Acţiunile se vor organiza în perioada 18-22 martie 2019, în aer liber, în trei locaţii: Deva, Hunedoara şi Brad, vor cuprinde o expoziţie de fotografie şi jocuri pentru copii.

Astfel, miercuri, 20 martie, vă aşteptăm în Parcul Tineretului din municipiul Hunedoara, joi, 21 martie, în Parcul Tineretului din municipiul Brad, iar vineri, 22 martie, în Piaţa Victoriei din Deva. Acţiunile se vor desfăşura între orele 10.00 şi 17.00. Jocurile pentru copii vor începe după ora 12.00.
De asemenea, în cadrul activităţilor dedicate Zilei Mondiale a Apei, în zilele de 18, 19, 20, 21 şi 22 martie vom deschide porţile tuturor obiectivelor pe care le administrăm, pentru toţi cei care doresc să afle mai multe despre activitatea desfăşurată de compania noastră. Cei interesaţi sunt rugaţi să anunţe prin e-mail la [email protected], prin mesaj privat pe pagina de Facebook a societăţii sau la numărul de telefon 0254/222 345, data, ora şi locaţia pe care doresc să o viziteze. (Biroul de presă al Apa Prod SA)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fântânile arteziene din Deva, repuse în circuit

Reprezentanţii Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva (S.P.Î.G.M) au pregătit fântânile arteziene de la nivelul municipiului să bucure...

Medicul George Litarczek, o somitate în medicină, s-a stins din viaţă

În seara zilei de 14 martie 2019, Academicianul Prof. dr. George Litarczek (foto), în vârstă de 94 de ani, părintele...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Ce este frica?

În toate aceste săptămâni, în care ne-am întâlnit în fiecare zi de luni, am povestit despre viaţă şi elementele ei....

Închide