Comunitate

Edil filmat la birt, explicând cum se storc fonduri

Dana Istudor

Un primar din Valea Jiului a fost filmat într-un birt din localitatea pe care o administrează, în timp ce explica metodele prin care poate deturna fonduri, prin realizarea unor aşa-zise lucrări edilitare.

La un pahar, omul multe vorbeşte
După ce a clonat Masa Tăcerii şi Poarta Sărutului, operele marelui sculptor Constantin Brâncuşi, primarul din localitatea Uricani din Valea Jiului, Dănuţ Buhăescu, este în centrul unui nou scandal. Acesta apare în mai multe înregistrări video distribuite presei locale din zonă, cum se laudă că poate deturna banii publici, prin realizarea unor lucrări edilitare, care în realitate nu costă nici măcar un sfert din suma pe care o solicită pentru ele. Edilul filmat se laudă, având un limbaj colorat, în faţa unor prieteni de pahar, cu ingineria prin care va stoarce banii publici. Va turna covor asfaltic peste două poduri de pe singurul bulevard din oraş, care cel puţin la prima vedere nu au nevoie de reparaţii. “Dacă trece de faza de evaluare din octombrie (proiectul – n.r.), eu primesc 127 de miliarde (n.r. lei vechi ) şi pun numai cinci miliarde de lei. cinci din 127”, se laudă edilul colegilor de pahar. Unul dintre opozanţii primarului, consilier local, crede că diferenţa de bani dintre costul real al lucrărilor de reabilitare şi suma solicitată s-ar duce în buzunarul partidului din care edilul face parte, pentru finanţarea campaniilor electorale. “Nu ştiu de ce trebuie reabilitate bulevardul şi podurile, în condiţiile în care acestea nu sunt deteriorate, cum sunt multe alte străzi din oraş. Probabil că aceasta este încă una din modalităţile de a-şi asigura bani pentru campania electorală, fiindcă este la modă aşa ceva”, spune consilierul local din Uricani, Daniel Moraru.

One thought on “Edil filmat la birt, explicând cum se storc fonduri

  • Macar dl Buhaiescu asfalteaza,dar Resmerita da banii pe parcuri !!!Unde or fi cei 4000 de trandafiri? Poate in coroana ce i se pregateste!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura