Gura lumii

17 septembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

 Vorbeşte lumea că o firmă care se ocupă cu exploatarea zgurii din oraşul de pe Cerna, este pe punctul de a-şi pierde dreptul de a funcţiona, după ce şefii cei mari au uitat să-i obţină toate autorizaţiile necesare. Gurile rele susţin că, de fapt, toată treaba a fost premeditată de unul dintre şefii de la firma de care vorbim, tocmai pentru că s-a supărat că nu a fost plătit atât de bine, cât se aştepta el. Cârcotaşii spun că în câteva luni, reprezentanţii firmei respective vor fi obligaţi să-şi ia catrafusele şi să plece unde vor vedea cu ochii, după ce, de câţiva ani, fac ce vor pe platformă şi, mai ales, nu respectă legile în vigoare. Şi, se pare că directorul societăţii de care vorbim şi-a făcut deja bagajele, deoarece ştie că e pe făraş şi nu va mai face mulţi purici pe acolo. În aceste condiţii, spun gurile rele, că, în sfârşit, se va face dreptate şi acolo şi lumea va scăpa de o firmă care a făcut doar greutăţi celor care deţin materia primă. 

 

 Se aude prin târg că doi lideri dintr-un partid cu trei roze ar fi pe punctul de a se  certa din nou, după ce unul dintre ei le-a făcut o invitaţie colegilor primari, însă a uitat să-l invite chiar pe şeful cel mare la întâlnirea cu pricina. De aici, spun cârcotaşii, s-a spart din nou buba, motiv de gâlceavă prin partidul cu trei roze, din judeţ, în care situaţia nu  era deloc roză nici până în prezent. Liderii de care vorbim se hârâie de multă vreme, mai ales că au fost adversari pentru postul de şef la judeţ, iar neînţelegerile dintre ei nu trec aşa, cu una cu două. Oricum, dacă liderul care a uitat, sau s-a făcut că uită să-l invite pe şeful lui la întâlnire, face doar ce-i place prin organizaţie, se pare că şi lui i se pregăteşte ceva. Cel puţin, aşa susţin gurile rele. Cică, mai mulţi colegi de-ai săi de partid,  din zona cu mineri, total nemulţumiţi de modul în care acesta se ocupă de problemele lor, vor să-l facă de minune şi să-l împroaşte cu noroi, într-o viitoare mare adunare a membrilor de partid din filiala judeţeană.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Grupare infracţională destructurată

O grupare infracţională, formată din Ruben G., de 19 ani, Petru L., de 20 de ani, Victor D., de 38...

„Traian Bãsescu a provocat instabilitate politicã şi a adâncit criza economicã”

Interviu cu Mircea Geoană, preşedintele Partidului Social Democrat

Verdict amânat

Comisia de disciplină a FRF a analizat, ieri, memoriul depus de campioana României FC Deva, împotriva jucătorilor Mimi Stoica şi...

Închide