Doi şoferi de peste 70 de ani au provocat accidente aproape identice

18 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Doi hunedoreni n-au păstrat distanţa faţă de maşinile care circulau în faţa lor şi le-au tamponat. O fetiţă de şapte ani a fost rănită, dar şi doi dintre şoferi.

Primul accident a avut loc ieri dimineaţă, în jurul orei 07:40, pe DN7, în zona DHS. Un şofer de 78 de ani, din Deva, venea dinspre Simeria şi nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 35 de ani, din Orăştie. Bătrânul a tamponat maşina, care a fost proiectată într-un alt autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara. Maşina acestuia s-a oprit într-un alt autovehicul condus în faţa sa de o femeie de 31 de ani, din judeţul Alba. ”În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a doi dintre conducătorii auto (cel în vârstă de 78 de ani şi cel de 35 de ani), precum şi a unei pasagere în vârstă de şapte ani, aflată în autoturismul care a produs evenimentul rutier”, potrivit IPJ Hunedoara.
La aproape o oră distanţă, nu departe de primul accident, un alt şofer de 71 de ani avea să producă un eveniment aproape identic. Bărbatul este din Călan şi conducea un autoturism pe DN 7 din direcţia Simeria spre Deva. Pentru că n-a păstrat distanţa faţă de maşina aflată în faţa sa, condusă de un tânăr de 27 de ani, din Orăştie, a tamponat-o. Autoturismul tânărului s-a oprit într-o maşină condusă de un bărbat de 62 de ani, din Deva. În urma accidentului, şoferul vinovat a fost rănit uşor. Cei doi septuagenari sunt cercetaţi pentru vătămare corporală din culpă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum putem renunţa să cotizăm la Pilonul II de pensii

Ministrul Finanţelor a anunţat recent că o persoană se va putea retrage de la Pilonul II de pensii, pe baza...

Ministrul Natalia Intotero: reprezentanţii Diasporei, ambasadori ai statelor din care provin

Politicile pentru diaspora, schimbul de bune practici şi creşterea gradului de coeziune a politicilor privind ţările cu diaspora numeroasă au...

Bulina neagră, 19.03.2019

Adrian Bogdan Tănase, locuitor din Valea Jiului Pentru că a fost condamnat la doi ani şi şapte luni de închisoare,...

Închide