Adolescentă din Uricani, căutată de poliţişti

18 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Copila a fugit dintr-un centru de plasament din localitatea Uricani. Aceasta a ajuns în Valea Jiului de la un centru similar din Hunedoara, astfel că poliţiştii au informaţii că ar fi plecat către centrul judeţului alături de un alt minor.

Adolescenta se numeşte Cireşica Ali Berchi (foto) şi a plecat de la centru în urmă cu circa 10 zile. Fata are aproximativ 1,70 m înălţime, 55 kg, ochi căprui, părul şaten-roşcat, faţă ovală, urechi normale, bărbie proeminentă. Era îmbrăcată cu geacă neagră, pantalon negru, pantofi sport albi, rucsac negru cu fluturaşi şi nu avea asupra sa bijuterii, bani sau acte. Poliţiştii încearcă să dea de urma adolescentei şi au dat-o în urmărire naţională. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doi şoferi de peste 70 de ani au provocat accidente aproape identice

Doi hunedoreni n-au păstrat distanţa faţă de maşinile care circulau în faţa lor şi le-au tamponat. O fetiţă de şapte...

Cum putem renunţa să cotizăm la Pilonul II de pensii

Ministrul Finanţelor a anunţat recent că o persoană se va putea retrage de la Pilonul II de pensii, pe baza...

Ministrul Natalia Intotero: reprezentanţii Diasporei, ambasadori ai statelor din care provin

Politicile pentru diaspora, schimbul de bune practici şi creşterea gradului de coeziune a politicilor privind ţările cu diaspora numeroasă au...

Închide