Anchetă finalizată în cazul tinerilor care au tâlhărit şi sechestrat un cuplu

18 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Şapte tineri au fost arestaţi pentru sechestrare, tâlhărie, furt şi distrugere, după ce au intrat peste doi tineri în toiul nopţii. Printre suspecţi sunt şi două fete, arestate preventiv şi ele.

Procurorii au finalizat ancheta în cazul grupării de tineri care a acţionat ca într-un film cu gangsteri, iar suspecţii au fost trimişi în judecată pentru tâlhărie calificată. Dosarul a fost înregistrat zilele trecute la Judecătoria Deva, iar ce şapte suspecţi se află în arest preventiv, fiindu-le respinse cererile de a fi plasaţi în arest la domiciliu ori cercetaţi sub control judiciar.
Anchetatorii au stabilit că tinerii au mers în comuna Hărău, acasă la o tânără cu care unul dintre ei a avut o relaţie. Fata îşi făcuse un nou prieten, un doljean de 25 de ani, cu care se afla în locuinţă la momentul când au descins indivizii. În toiul nopţii, cei şapte i-au sechestrat, iar pe iubitul fetei l-au lovit şi jefuit de 950 de euro. Spre dimineaţă, fata a fost luată cu forţa de grupare şi dusă în municipiul Aiud, la locuinţa unuia dintre suspecţi. Poliţiştii hunedoreni au cerut sprijin colegilor din Aiud şi astfel s-a ajuns la suspecţi şi la eliberarea tinerei.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adolescentă din Uricani, căutată de poliţişti

Copila a fugit dintr-un centru de plasament din localitatea Uricani. Aceasta a ajuns în Valea Jiului de la un centru...

Doi şoferi de peste 70 de ani au provocat accidente aproape identice

Doi hunedoreni n-au păstrat distanţa faţă de maşinile care circulau în faţa lor şi le-au tamponat. O fetiţă de şapte...

Cum putem renunţa să cotizăm la Pilonul II de pensii

Ministrul Finanţelor a anunţat recent că o persoană se va putea retrage de la Pilonul II de pensii, pe baza...

Închide