Doi directori la Fiscul din Petroşani

17 februarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Dana Istudor

Valentin Petraru, fostul director al Administraţiei Finanţelor Publice Petroşani, a câştigat procesul intentat ANAF, după ce a fost demis, iar judecătorii au decis repunerea sa în funcţie.
Între timp, în locul lui Petraru a fost numit un director de către DGFP Hunedoara, iar acum, Finanţele Publice Petroşani au doi directori pe un singur scaun. Curtea de Apel Alba Iulia a dat dreptate lui Valentin Petraru în data de 29 octombrie 2009, când a admis acţiunea intentată de acesta şi a anulat ordinul de schimbare cu numărul 1190/ 4.06.2009, emis de ANAF. În plus, a obligat ANAF la plata diferenţei de salariu de la data schimbării şi până la repunerea în funcţie. Sentinţa are drept de recurs, ceea ce ANAF a şi făcut, dar Curtea de Apel Alba a dispus suspendarea ordinului de schimbare din funcţie, până la judecarea definitivă a acestui dosar. Directorul general al DGFP Hunedoara, Lucian Heiuş (foto), a explicat că este la curent cu situaţia de la Petroşani, dar numirile le face ANAF. „Cel care este acum pe postul de director este doar interimar, cu împuternicire pe câteva luni. Dacă o să vină numirea fostului director, acesta va fi repus în funcţie”, a declarat Lucian Heiuş.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţul se ascundea… acasă

Un hunedorean în vârstă de 22 de ani, Ioan Curcui, dat în urmărire naţională şi internaţională, a fost depistat de...

Doar o „Geacă” nu ţine de cald

Tânărul Geacă, venit în probe de la Gaz Metan Craiova, a marcat unicul gol al FC Hunedoara în amicalul cu...

Pălitura „bunicuţei”

Niciodată n-am făcut uz, nici în scris, nici în cadrul unor conversaţii, de porecla „bunicuţa”, dată lui Ion Iliescu. Este...

Închide