Deveanca Flavia Sentea, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de Gimnastică Aerobică din Portugalia

3 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Sport

Nicolae Gavrea

În cea de-a doua zi de concurs de la Guimaraes (Portugalia), acolo unde se desfăşoară întrecerile celei de a XV-a ediţii a Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică pentru seniori, delegaţia României a cucerit o medalie de bronz, încă o medalie mondială pentru gimnastica aerobică românească.

Componentele echipei de dans aerobic şi-au îmbunătăţit poziţia din calificări (locul IV), iar în finală au reuşit o repoziţionare, cucerind bronzul mondial, cu un total de 17.900 puncte, clasându-se după Coreea (18.250 puncte) şi China (18.200 puncte). Echipa a fost alcătuită din Sandra Dincă, Isabela Dumitraşcu, Mădălina Cioveie, Ioana Darie, Cristina Nedelcu, Steliana Stoenescu, Flavia Sentea şi Denisa Ganea, iar tinerele noastre gimnaste au fost pregătite de Maria Fumea, Mariana Mezei, Alina Drăgan.
De remarcat că Flavia Sentea, legitimată la CNS Cetate Deva (antrenoare Georgheta Cosma şi Mădalina Susan) a reuşit să îşi împlinească un vis frumos, să urce pe podiumul de premiere la o competiţie mondială, vis împlinit cu… o medalie. Felicitări, Flavia!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Maratonul Virșlilor 2018

  Duminică, 3 iunie, se va desfășura "Maratonul Virşlilor 2018", cel mai iute maraton care s-a desfășurat vreodată, cum scrie pe...

Deva Music Star, ediția a V-a

  Astăzi, sâmbătă, 2 iunie, la Deva va începe cea de a V-a ediție a Festivalului de muzică pop pentru...

Balul Balurilor Liceenilor din Deva, un eveniment reușit

  Așa cum am anunțat încă de ieri, astăzi, vineri, 1 iunie, elevii de la șase licee din Deva, câştigători...

Închide