Fotbal miniatural la Hunedoara

3 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Un turneu interesant de fotbal miniatural s-a desfăşurat recent la Hunedoara, cu participarea unui număr de 12 echipe, multe dintre acestea având în componenţă foşti jucători de performanţă, unii dintre ei cu experienţa anilor petrecuţi pe marile stadioane.

Turneul a stabilit şi formaţiile care vor evolua în turneele regionale şi la Cupa României. Echipa câştigătoare a trofeului pus în joc a fost la ediţia din acest an MFC Corvinul Hunedoara, antrenor Daniel Tomşa, care a acumulat cele mai multe victorii la turneul hunedorean. Pe podiumul de premiere au mai urcat echipele Liberty Hunedoara şi Diavolii Roşii din municipiul de pe Cerna.
Au fost acordate si o serie de premii individuale: cel mai bun portar al turneului a fost desemnat Ionuţ Florea (MFC Corvinul Hunedoara), iar golgheterul ediţiei este Andrei Curtea (Badboys Hunedoara).
Primele două clasate pe podiumul ediţiei din acest an vor participa la turneul regional de la Craiova, programat în perioada 8-10 iunie, iar formaţia de pe locul III va reprezenta judeţul la Cupa României, competiţie organizată la Sibiu, în perioada 29 iunie – 2 iulie 2018, aşa cum ne-a comunicat directorul sportiv Vasile Bucuci.
MFC Corvinul Hunedoara a avut următorul lot: Modârcă, Dinu, Vîrlan, Popescu, Gavriluţ, Vişan, Macra, Cârdei, Băieşu, Muntean, Gavrilă, Robert, Popa, Florea, Doboş, Tomoioagă, Filimon.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deveanca Flavia Sentea, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de Gimnastică Aerobică din Portugalia

În cea de-a doua zi de concurs de la Guimaraes (Portugalia), acolo unde se desfăşoară întrecerile celei de a XV-a...

Maratonul Virșlilor 2018

  Duminică, 3 iunie, se va desfășura "Maratonul Virşlilor 2018", cel mai iute maraton care s-a desfășurat vreodată, cum scrie pe...

Deva Music Star, ediția a V-a

  Astăzi, sâmbătă, 2 iunie, la Deva va începe cea de a V-a ediție a Festivalului de muzică pop pentru...

Închide