Dacian Ciodaru a spus adio Consiliului Judeţean!

31 ianuarie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

tured

Fostul lider al organizaţiei judeţene de tineret social-democrate, Dacian Ciodaru (foto), a demisionat din PSD şi din Consiliul Judeţean Hunedoara, după ce s-a hotărât să se ducă la Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

Dacian Ciodaru este consilier personal al primarului din Simeria, Emil Rîşteiu, care, la rândul său, a anunţat că se alătură fostului premier Ponta în formaţiunea sa politică. Dacian Ciodaru a fost şi director administrativ al Universităţii din Petroşani, dar a plecat de acolo, fiind luat sub aripa sa de către edilul şef al Simeriei. Cum spuneam, el a deţinut şi funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret al PSD Hunedoara. El a anunţat, ieri, la finalul şedinţei de consiliu judeţean, că demisionează din funcţia de ales judeţean. În locul lui, în legislativul judeţean vine Adrian Petruş, de la Brad. (S. Popa)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Popa spune:

    Nici o pierdere pentru psd. Acest ciordaru este un om lipsit de caracter ,fără coloana vertebrală care ar trada-o si pe mama sa.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Simeriei, Emil Rîşteiu, merge pe mâna lui Victor Ponta

Primarul Simeriei, Emil Rîşteiu (foto), s-a alăturat construcţiei politice conduse de fostul premier Victor Ponta, Pro România. Rîşteiu nu demisionează...

Bulina albă, 1.02.2019

Liliana Ţolaş, managerul Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva Pentru că a avut iniţiativa şi a primit acordul de la...

Gura lumii, 1.02.2019

Vorbesc cârcotaşii că un edil de pe la noi vrea să ajungă pe o funcţie de conducere importantă la Bucureşti....

Închide