Primarul Simeriei, Emil Rîşteiu, merge pe mâna lui Victor Ponta

31 ianuarie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Primarul Simeriei, Emil Rîşteiu (foto), s-a alăturat construcţiei politice conduse de fostul premier Victor Ponta, Pro România. Rîşteiu nu demisionează din PSD, pentru că, dacă o face, va pierde funcţia de primar şi ar trebui organizate alegeri parţiale pentru postul de edil şef al oraşului Simeria.

”Am discutat deja cu deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, anunţându-l că mă alătur construcţiei politice conduse de Victor Ponta. Nu am vrut să plec ca de la o casă pustie. Este o provocare pentru mine, Victor Ponta m-a rugat să mă implic în alegerile pentru Parlamentul European. Nu mă dau în lături de la provocări, ca atare acesta este drumul pe care îl aleg”, a spus primarul Emil Rîşteiu pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, a declarat:„Am avut o discuţie cu Emil Rîşteiu. Mi-a spus că vrea să plece din partid şi că îşi dă demisia din funcţia de vicepreşedinte al PSD Hunedoara, demisie pe care încă nu am primit-o. Aştept să îşi dea demisia şi din partid”.
Emil Rîşteiu a intrat în PSD în anul 2001. În 2000, el a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al comunei Băcia pe listele ApR. Este primar de 18 ani. După ce a condus Primăria Băcia trei mandate, el a ales să candideze la Simeria, fiind acum la cel de-al doilea mandat de primar al acestui oraş.
După Dorin Gligor, Răzvan Mareş, Marius Sanfirişca, toţi trei coordonatori ai organizaţiei judeţene Hunedoara a Pro România, acum vine şi primarul Simeriei printre liderii filialei hunedorene.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. alex spune:

    sa-i fie rusine !!!

  2. Popa spune:

    Un trădător Risteiu asta. După ce a primit fonduri de la guvernul Psd acum pleaca. Sigur i-a promis posta vreo funcție mare. Ce sa spui cand e prieten la catarama cu un alt trădător .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă, 1.02.2019

Liliana Ţolaş, managerul Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva Pentru că a avut iniţiativa şi a primit acordul de la...

Gura lumii, 1.02.2019

Vorbesc cârcotaşii că un edil de pe la noi vrea să ajungă pe o funcţie de conducere importantă la Bucureşti....

Ceartă conjugală, urmată de protecţie provizorie

Poliţiştii din Hunedoara au fost sesizaţi că într-o gospodărie din comuna Peştişu Mic are loc un scandal. Când au ajuns...

Închide