CS Hunedoara, cu gândul la barajul de promovare

5 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa din municipiul de pe Cerna, CS Hunedoara, a încheiat campionatul cu un total de 77 de puncte, realizate din 25 de victorii, două egaluri şi o singură înfrângere, fiind cu gândul la barajul de promovare în Liga a III-a.

Dubla întâlnire va debuta cu meciul de pe teren propriu, în compania formaţiei Voinţa Lupac, câştigătoarea Ligii a IV-a de fotbal Caraş – Severin. Menţionăm că turul, aşa cum arătam mai sus, se va disputa pe 16 iunie, cu începere de la ora 18.00, iar returul se va juca în judeţul vecin, pe 23 iunie, ora de începere a acestui meci fiind 17.30.
Voinţa Lupac a eliminat anul trecut, în prima fază naţională a Cupei României, pe Inter Petrila, pentru ca în runda următoare să fie scoasă din competiţie, greu, de CNS Cetate Deva, formaţie de Liga a III-a. De altfel, CNS Cetate Deva este ultima echipă din judeţ care a reuşit calificarea în Liga a III-a după barajul de promovare, trecând, în 2015, de Gilortul Târgu Cărbuneşti, din judeţul Gorj. În anii următori, 2016 şi 2017, campioanele judeţului nostru, Hercules Lupeni şi Inter Petrila, au fost eliminate de două formaţii din Timiş, Ripensia Timişoara şi ACS Ghiroda.
Dar până la baraj, cei de la CS Hunedoara mai au de jucat o partidă oficială, cea din finala fazei judeţene a Cupei României, care se va disputa sâmbătă, 9 iunie, cu începere de la ora 18:00, la Sântămăria Orlea. În finala fazei judeţene a Cupei României, CS Hunedoara va înfrunta Gloria Geaogiu, o altă formaţie din Liga a IV-a.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a stabilit noul program competiţional, la fotbal

Comitetul Executiv al FRF a aprobat calendarul competiţional pentru viitorul sezon din Liga 2 şi 3. Eşalonul secund, din care...

Tir cu arcul: Cupa României a rămas la Aninoasa

Cupa României la tir cu arcul, competiţie organizată pe terenul de la Aninoasa în perioada 1 -3 iunie, s-a bucurat...

Fotbal, Liga a IV-a: Final de sezon cu o campioană merituoasă

Campionatul judeţean de fotbal – liga a IV-a, a programat la finalul săptămânii trecute partidele din ultima etapă, cu jocuri...

Închide