Acte de vandalism în municipiul Deva

5 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

În dimineaţa zilei de 5 iunie, într-un cartier din Deva, mai multe containere din plastic, pline cu deşeuri menajere, au fost vandalizate. Indivizi care nu au fost deocamdată identificaţi au dat foc pubelelor. La faţa locului au intervenit pompierii şi poliţiştii locali.

„Patru containere de colectare selectivă a deşeurilor menajere, situate pe strada Inocenţiu Micu Klein din municipiul Deva, au fost incendiate, marţi, 5 iunie 2018, în jurul orei 4.00, de către persoane care nu au fost identificate. Marţi, 5 iunie 2018, la ora 4.24, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a solicitat sprijinul unei patrule de ordine publică a Poliţiei Locale Deva pe strada Inocenţiu Micu Klein, după ce a fost sesizat că un incendiu a izbucnit la platforma de colectare a deşeuri menajere. Poliţiştii locali ajunşi la faţa locului au constatat că incendiul era lichidat. Pentru că în zona respectivă nu sunt amplasate camere de supraveghere, nu au fost identificate încă persoanele care au provocat incendiul”, au informat reprezentanţii Primăriei Deva.
Poliţia municipiului Deva este în măsură să cerceteze această faptă, fiind vorba de infracţiunea de distrugere prin incendiere. Recipientele distruse fac parte din seria celor peste 1.000 de containere noi, amplasate în toate cartierele din municipiul Deva, în luna martie, în cadrul proiectului ADI ”Sistemul Integrat de Gestionare a Deşeurilor Judeţul Hunedoara”. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CS Hunedoara, cu gândul la barajul de promovare

Echipa din municipiul de pe Cerna, CS Hunedoara, a încheiat campionatul cu un total de 77 de puncte, realizate din...

S-a stabilit noul program competiţional, la fotbal

Comitetul Executiv al FRF a aprobat calendarul competiţional pentru viitorul sezon din Liga 2 şi 3. Eşalonul secund, din care...

Tir cu arcul: Cupa României a rămas la Aninoasa

Cupa României la tir cu arcul, competiţie organizată pe terenul de la Aninoasa în perioada 1 -3 iunie, s-a bucurat...

Închide