Autobergamo se reîntâlneşte cu rivala United Galaţi

8 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ovidiu Mănăstire

Deţinătoarea ultimelor două trofee ale Cupei României la futsal şi-a aflat adversara din sferturile de finală ale acestei ediţii, urmând să întâlnească pe teren propriu gruparea United Galaţi. Meciul va fi o reeditare a finalei de anul trecut şi totodată, a treia înfruntare a sezonului dintre primele două clasate în Liga I, după remizele identice, scor 3-3, din campionat.
Fără capi de serie
Deşi în optimile de finală s-a ţinut cont de statutul de cap de serie, din faza sferturilor de finală, Federaţia Română de Fotbal a renunţat la acest aspect, astfel că toate echipele calificate au fost introduse într-o singură urnă la tragerea la sorţi. Autobergamo Deva, câştigătoarea trofeului în ultimii doi ani, o va întâlni în sferturi pe United Galaţi, actualul lider al Ligii I, şi finalista ediţiei trecute a Cupei României. Partida se va juca la Deva, în 19 februarie, de la ora 18.00.
„Singura variantă e victoria!”
După remizele identice din campionat, devenii vor să obţină prima victorie a sezonului în faţa rivalei lor, iar preşedintele Dorin Popa nu vede altă variantă decât succesul. „Trebuie neapărat să câştigăm duelul cu United Galaţi. Dacă în campionat, la ultimul meci, am avut scuza absenţelor şi a oboselii, acum nu vom avea nici o scuză. Singura variantă e victoria”, a spus Popa. Pentru celelalte trei locuri în Final-Four-ul competiţiei se vor înfrunta CSM Poli Iaşi cu City’us Tg. Mureş sau Şoimii Şimand, Colţea Braşov cu Informatica Timişoara şi Pro Tineret Sighişoara cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.
Trei derbiuri în 10 zile
Gruparea deveană are un program încărcat în următoarea perioadă chiar dacă în acest sfârşit de săptămână va sta în campionat. În 19 februarie, trupa lui Florin Ignat va juca împotriva formaţiei United Galaţi, în Cupa României, o săptămână mai târziu va întâlni Dunărea Călăraşi, pe teren propriu, în campionat, iar în 2 martie, Autobergamo va juca restanţa din etapa a XIII-a, cu City’us Tg. Mureş, în deplasare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O tânără din Petroşani va reprezenta Elveţia la concursul Eurovision 2017

O tânără originară din Petroşani, Miruna Mănescu, va reprezenta Elveţia la ediţia din acest an a concursului Eurovision. Artista va...

Gura lumii 8.02.2017

Politicienii nu se pot abţine în a-şi vedea de propriul interes, chiar şi atunci când ţara fierbe. Sperând că actuala...

Bulina neagră 8.02.2017

Ana Maria Bobora, tânără din comuna Beriu

Închide