O tânără din Petroşani va reprezenta Elveţia la concursul Eurovision 2017

7 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

O tânără originară din Petroşani, Miruna Mănescu, va reprezenta Elveţia la ediţia din acest an a concursului Eurovision. Artista va urca pe scena de la Kiev alături de trupa TimeBelle, din care mai face parte un român. Melodia pe care grupul o va interpreta se numeşte „Apollo” şi a fost desemnată câştigătoare duminică seara, 5 februarie, în cadrul selecţiei naţionale din Elveţia.
După ce a aflat că a fost desemnată câştigătoare a competiţiei interne din ţara cantoanelor, Miruna a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care spune că speră ca şi România să înceapă să îşi susţină artiştii pe care îi are. „AM CÂŞTIGAT! Voi reprezenta Elveţia la Eurovision, alături de trupa mea iubită, Timebelle. Sunt foarte mândră. Simt că meritele îmi sunt, în sfârşit recunoscute. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor dragi care ne-au susţinut. Sper din suflet că şi România va începe să susţină artiştii pe care îi are”, a scris Miruna pe pagina sa de pe o reţea de socializare. Artista va cânta alături de trupa TimeBelle în a doua semifinală a concursului, pe 11 mai. Piesa „Apollo” este compusă de Elias Naslin, Nicolas Gunthardt şi Alessandra Gunthardt, scriu cei de la stiridinvest.ro. Din grupul TimeBelle mai face parte şi un alt român, multi-instrumentistul Emanuel Daniel Andriescu. Trupa, împreună cu Miruna Mănescu, a mai participat şi în urmă cu doi ani la selecţia naţională din Elveţia cu melodia „Singing About Love”, clasându-se atunci pe locul al doilea.
Miruna Mănescu este cunoscută publicului din România pentru colaborarea cu Randi în proiectul Shaka Muv. Petroşăneanca a înregistrat câteva piese şi videoclipuri, care au devenit hit-uri ale anilor în care au fost lansate, având mare succes, mai ales, în cluburi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii 8.02.2017

Politicienii nu se pot abţine în a-şi vedea de propriul interes, chiar şi atunci când ţara fierbe. Sperând că actuala...

Bulina neagră 8.02.2017

Ana Maria Bobora, tânără din comuna Beriu

Bulina albă 8.02.2017

Ioan Vîlcelean, consilier local al oraşului Călan

Închide