Sport

Aproape un derby. Spectacol de futsal la Deva

Partida de fotbal în sală din cadrul etapei a XVI-a din Liga 1, de la Deva, a opus formației locale o echipă care urcă încet și sigur în ierarhia cla­sa­mentului și, mai mult, emite pretenții la primele locuri.

Cu un avantaj liniștitor
Întâlnirea a fost privită ca și un derby, dar ambele formații au evoluat cu pre­cauție în primele minute ale partidei. Oaspeții au dat o replică bună formației pregătite de portughezul Roger Augusto. La debutul jocului, Nastai a tri­mis balonul în bara laterală, portarul oaspeților a scos mingea de pe linia de poartă, am notat apoi o bară a lui Cherteș, CSM Deva preluând controlul și va reuși deschiderea scorului în minutul 10, prin Nastai.
S-a jucat pe contre, cu acțiuni la am­bele porți, devenii au alte două bare, autor fiind Sergiu Gavrilă și, pe fondul presiunii la poarta echipei din Tg. Mureș, devenii vor reuși să înscrie din nou în minutul 13, prin Ricardinho Sobral, cel care a ratat și o lovitură de penalitate de la 10 m, acordată în ultimul minut al primei reprize, astfel că echipa locală intră la vestiare cu un avantaj liniștitor.
Portarul a marcat
Repriza secundă a fost mai liniștită, deși jucătorii din Tg.Mureș au accelerat acțiunile spre poarta gazdelor. Am notat o altă bară, de partea oaspeților, Cherteș fiind aproape de înscrierea golului. Acest lucru îl vor reuși însă din nou gazdele, în minutul 36, prin Savio, care introduce mingea în plasa porții apărate de Mihai Tătar, pentru 3-0. În același minut, gazdele se vor desprinde decisiv prin golul înscris de Ramic și spectacolul de pe parchet este finalizat cu un gol marcat de portarul devean Voin, cel care îl surprinde pe goal­kiperul advers ieșit la mijlocul terenului. Scor final 5-0, deși gazdele au mai avut șansa să își mărească avantajul de pe tabelă, beneficiind de o altă lovitură de penalitate de la 10 metri, pe care Ramic a ratat-o trimițând mingea în bară.
CSM Deva a obținut o victorie mun­cită în jocul cu CSM Târgu Mureș și a revenit pe poziția a treia în clasament, cu un total de 33 de puncte, asigu­rân­du-i prezența în play-off-ul competiției. Con­duce detașat CS United Galați care are 46 de puncte, urmată de CFR Timișoara, cu 40 de puncte, iar locul patru este ocupat de FK Odorhei, cu 31 de puncte.
Următorul examen dificil pentru e­chipa CSM Deva este programat sâm­bă­tă, 17 februarie, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor din Mărășești, când ai noștri vor întâlni formația locală, Mau­so­leul, aflată pe locul șase în clasa­ment.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura