Sport

Au furat startul primăverii. Cine sunt micuții tenismeni câștigători

Desfășurată sub egida Federației Române de Tenis (FRT), ediția din acest an a tradiționalei competiții de tenis de câmp pentru juniori, „Cupa Primăverii”, organizată de Clubul Sportiv Alpa Deva, s-a dovedit una interesantă.

Puncte importante
Au participat 54 de sportivi repre­zentând secții de performanță din Sibiu, Timișoara, Arad, Cluj, Târgu Jiu, Alba Iulia, Oradea, bineînțeles și din județul Hunedoara. S-a evoluat în cadrul a patru categorii de vârstă, atât la fete cât și la băieți. La cate­goria 12 ani fete, locul 1 a fost adju­de­cat de către Teodora Popescu
(CS Panalim Cisnădie), urmată de Alexandra Mariș (CS Arad) și de Alexia Socol legitimată la CSM Deva). La aceeași categorie, între­ce­rea băieților a fost câștigată de Tudor Jurcă (CSM Deva), urmat de Alex Ștefănescu (CS Sibiu) și de Andrei Serain (CS Free Motion Timi­șoara). Întrecerile de la categoria 14 ani fete au fost dominate de Raisa Mădă (CS Sport Fun Timișoara), care a câștigat locul I fiind urmată de Ecaterina Buzner (CS Free Motion Timișoara) și de Anisia Lazăr (CSM Deva). În fine, la categoria 14 ani băieți, locul 1 i-a revenit timișo­reanului Rareș Dîrmon, urmat de Darius Petrice (ambii de la CS Helios Timișoara) și de Alexandru Guga (CSM Deva).
A fost un concurs bun în care spor­tivii legitimați la secția de perfor­manță de la CSM Deva, pregătiți de Alin Lazăr au obținut rezultate bune și puncte prețioase pentru clasa­men­tul anual al federației de specia­litate.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura