EvenimentFlash

„Paşaport” cãtre moarte

03 accident Mintia

Sorina Popa

Patru tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani şi-au pierdut viaţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 7, în apropierea localităţii Mintia. Maşina în care se aflau cei patru tineri, o fată şi trei băieţi, a intrat sub roţile unui TIR ce venea din sens opus.
Potrivit martorilor, BMW-ul în care se aflau cei patru circula cu viteză mare, iar după o curbă şoferul nu a mai putut controla maşina, care s-a rotit pe şosea şi a intrat sub roţile autotrenului. În urma impactului, cei patru tineri au murit pe loc. Cadavrele acestora au fost scoase dintre fiarele contorsionate de către echipajele de descarcerare.

Răniţi prea tare
„Ajunşi rapid la faţa locului, cei de la SMURD au încercat să-i resusciteze pe tinerii aflaţi în maşină, neaşteptând până să fie descarceraţi. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ei“, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. Tinerii locuiau în două sate din apropierea Devei şi veneau de la un local din municipiu, unde sărbătoriseră reîntoarcea proprietarului BMW-ului din Italia. Tânărul lucrase în Italia şi a reuşit cu banii strânşi acolo să-şi achiziţioneze un autoturism BMW. Din păcate, acesta a fost „paşaportul” lui şi al prietenilor săi către moarte.  Circulaţia pe Drumul Naţional 7, între Deva şi Timisoara, a fost blocată timp de peste două ore din cauza accidentului. Sâmbătă trecută, alţi doi tineri din Deva au pierit într-un accident de maşină provocat la intrarea în Deva, dinspre Sântuhalm.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura