ActualitateFlash

„Era Didilescu“ cutremură Spitalul din Deva

Livia Botici

La distanţă de două luni de la momentul în care a fost instalat în funcţia de manager al Spitalului Judeţean din Deva, Silviu Didilescu descoperă noi şi noi situaţii critice pentru o unitate sanitară. Dacă în urmă cu o lună de zile, managerul făcea publică radiografia aparaturilor şi a imobilelor în care se desfăşoară actele medicale, ieri, el a descoperit cu stupoare că, o parte dintre angajaţii spitalului „şomează“ în timpul serviciului.

Camere speciale pentru şoferi şi zugravi
Cu siguranţă, nu o să vă vină să credeţi faptul că, trei încăperi din incinta Spitalului Judeţean din Deva servesc pe post de camere de relaxare pentru muncitorii, angajaţi ai unităţii sanitare. Mai bine zis, serveau până ieri! Asta, pentru că, odată ce a descoperit ascunzişurile zugravilor şi şoferilor, managerul Silviu Didilescu a cerut de urgenţă eliberarea încăperilor de toată mobila care exista acolo. „Mi s-a părut de o nesimţire crasă ca aceşti zugravi, şoferi şi alte tipuri de muncitori să aibă acel confort. Avem angajaţi trei zugravi în tot spitalul. Ce fac aceşti oameni toată ziua? Pot să răspund tot eu: nimic, din moment ce au avut timp să se gândească să-şi mobileze şi utileze câteva încăperi cu canapele, fotolii, televizoare, mese şi scaune. Am rămas extrem de surprins. Eu, la mine în birou, nu am decât o masă şi mai multe scaune, dar diferenţa este că eu muncesc. Ei, dacă nu au de lucru, şomează, se uită la televizor, iar salariul vine lunar. Asta nu este treabă eficientă. De astăzi, vom elibera camerele de toate canapelele“, a declarat Silviu Didilescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

„Vreau eficienţă”
Potrivit lui Silviu Didilescu, din data de 1 octombrie, 20 de angajaţi ai spitalului vor fi disponibilizaţi. „Dintre cei trei zugravi, voi lăsa numai unul. De asemenea, vor fi disponibilizaţi mai mulţi şoferi, întrucât nu au obiectul muncii. Nici cei de la birouri nu vor scăpa, deoarece am descoperit că la unele servicii sunt mai mulţi şefi decât ar trebui. Este cazul Serviciului de Resurse umane, a celui Financiar-Contabil, dar şi a celui Administrativ. De la fiecare vor pleca câte doi-trei oameni. Vreau să reorganizez totul, pentru ca acest spital să fie eficient şi să-şi permită să ofere sănătate hunedorenilor“, a  adăugat Silviu Didilescu.

8 comentarii la „„Era Didilescu“ cutremură Spitalul din Deva

  • ce bine ca a venit Ddilescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De acum nu vor mai fi sectii murdare si saloane urate si muncitori care stau degeaba pe banii statului, si prostie si incompetentaaaaaaaaaaa! Traiasca zeul……… CE PENIBILI SUNTETI !

  • BRAVO LUI DE AR FACE TOTI CA EL IN ROMANIA MULTE LUCRURI S-AR REZOLVA .

  • face-ti ordine domnule manager , dar incepeti mai de sus

  • cand se va organiza un concurs si pentru asistentele medicale ?

  • si daca a gasit citeva ,, nereguli” a trebuit sa cheme toata presa sa vada vezi doammne cit e el de vigilent si competent. ca ce mare chichirez ghilceava e el in stare sa faca. eu cred ca eu un impostor ca multi alti catarat pe un post pentru a se capatui el si acolitii lui

  • A inceput sa lucreze numai dupa doua luni si vrea sa se laude.
    Poate vrea sa le impartaseasca subordonatilor experienta de la ANPH. Noi am vrea sa vedem ca fata spitalului este schimbata si nu rafuieli persoanle.

  • Daca a concediat zece „maruntei” nu a facut mare geseft, abia daca acopera salariul lui si al burtosului de langa el.Are o tactica invatata la Bucuresti: abate atentia de la problemele reale,si-si construieste un viitor cuib la”Baia sarata”(parter),ca doar dictatura nu dureaza mult,si va reveni la meseria de baza,ca doar e Kinetoterapeut,si sa vedem atunci cine il va lua la intrebari despre o investitie care se va dovedi nerentabila?…poate „Hitler” din capitala?!….

  • FELICITARI DOMNULE MANAGER.ATI LOVIT FOARTE BINE IN COMPARTIMENTUL UNDE ERA PATRONAT DE ……DACA MAI DATI NISTE LOVITURI CU MANUSA SUB CENTURA POATE REUSITI SA PUNETI UN PIC SPITALUL LA PUNCT .ASADAR PUNCT OCHIT ,PUNCT LOVIT

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura