Sport

„Avantaje“, la puterea a şaptea

Ciprian Marinuţ

Lidera Campionatului Municipal de Fotbal Amatori a reuşit a şaptea victorie consecutivă şi a rămas unica echipă perfectă din play-off, după ce a trecut cu 1-0 de Quasar, cealaltă formaţie neînvinsă din competiţie.

Quasar a dat-o-n bare

Primele minute au fost marcate de miză, iar fazele de poartă periculoase au lipsit cu desăvârşire. Abia în minutul opt, Vălăşutean a scăpat de trac şi l-a testat cu o torpilă surpriză pe portarul Quasarului, Ionuţ Florea, însă acesta a avut un reflex de panteră. La faza următoare, Vali Muntean (9) de la Quasar a fost aproape de deschiderea scorului, după un un-doi subtil cu Mirea, dar şutul său a ţintit bara. Acelaşi Vali Muntean a mai dat-o o dată în bară, în ultimul minut al primei reprize, cu un vole de la marginea careului, şi scorul a rămas alb, în ciuda ocaziilor mari ale Quasar-ului.

Ciotlăuş a intuit scorul

Secretarul general al A.J.F. Hunedoara, Sorin Ciotlăuş, unul dintre arbitrii partidei, a demonstrat, la pauza jocului, că ştie toate secretele fotbalului. „O să câştige Avantaje cu 1-0, pentru că ocaziile ratate se răzbună”, a comentat Ciotlăuş, bazându-se pe vasta sa experienţă. Previziunea lui Ciotlăuş s-a clătinat după doar două minute de la startul reprizei secunde, întrucât şi Torok (27) de la Avantaje a ţintit bara, cu un şut de la marginea careului. Însă, bara lui Torok a fost doar semnalul începerii asediului celor de la „Avantaje“. Mureşan (28) şi A. Paul (35 şi 35) au trimis torpile respinse cu greu de Florea, iar Quasar era ca un boxer în corzi. Lovitura decisivă a venit tot de la Torok (38), care a marcat cu un şut din unghi, după o pasă de maestru, în diagonală, a lui Mureşan, 0-1. Quasar s-a zbătut să mai salveze meciul, însă contraatacurile lui Vişan n-au adus şi golul, iar Avantaje s-a desprins la patru puncte faţă următoarea clasată.

Quasar – Avantaje 0-1 (0-0)

A marcat: Torok (38)

Quasar: Florea – Mirea, Mateescu, Cioroagă, V. Muntean, Vişan – Goran, Hoancea, Ov. Muntean.

Avantaje: Robciuc – Zama, Torok, Mureşan, Sava, Doboş, Vălăşutean, Costaş, A. Paul, Lazăr.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura