Sport

Lidera s-a bătut singură

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara, prima clasată din Liga a IV-a, a pierdut primul meci din actuala ediţie de campionat, scor 1-2, în deplasare, cu CS Vulcan, printr-un gol încasat în ultimul minut de prelungiri (93). Antrenorul Nelu Mitrică susţine că hunedorenii s-a bătut singuri, deoarece au făcut două goluri cadou adversarilor.

Rezultat nedrept

În ciuda scorului, care rămâne şi se contabilizează, toţi cei care au văzut meciul admit că hunedorenii nu meritau să piardă, ci aveau argumente suficiente pentru a câştiga. FC Hunedoara a controlat jocul şi a muncit pentru victorie, creându-şi numeroase ocazii, numai că a înscris cu un gol mai puţin decât adversarii, care au şutat la poartă doar de câteva ori. „Am pierdut pe mâna noastră, pentru că am făcut cadou două goluri adversarilor. Noi le-am asediat careul şi am avut multe ocazii, dar am marcat o dată, iar ei abia au ajuns la poarta noastră, însă au înscris de două ori şi au luat toate punctele. Ne-au trădat erorile apărătorilor şi ale portarului Băieşu”, a spus Nelu Mitrică, antrenorul hunedorenilor.

De la 0-1, la 2-1

Alb-albaştrii au început perfect şi au deschis scorul repede prin Corobea, care a reluat în plasă cu o lovitură de cap o centrare de pe partea stângă, 0-1. Contrar cursului jocului, CS Vulcan a reuşit să egaleze, peste un sfert de oră, dintr-o fază banală, la care fundaşii şi portarul Băieşu au greşit în lanţ. La 1-1, vulcănenii s-au baricadat în jumătatea proprie pe două rânduri, iar FC Hunedoara şi-a asumat rolul de echipă care domină şi caută victoria. Ocaziile de gol ale alb-albaştrilor au fost suficient de clare, însă nici unul dintre atacanţi şi nici chiar antrenorul Mitrică, intrat în teren în ultimele minute, n-au avut inspiraţia să înscrie. CS Vulcan a replicat când a avut ocazia pe contraatac, iar ambiţia cu care s-au bătut jucătorii din Valea Jiului a fost răsplătită pe final cu un gol neaşteptat, marcat chiar în ultimul minut de joc, scor 2-1.

Nu schimbă echipa

„Mari schimbări în echipă nu o să fac, pentru că jocul a fost bun. Sper doar ca pe viitor să fim mai inspiraţi la finalizare şi mai atenţi în defensivă”, a precizat antrenorul Nelu Mitrică. „Hunedorenii au părăsit terenul cu capul în pământ, sub privirile gazdelor, care au sărbătorit victoria ca pe o promovare. Hunedoara pierde, dar rămâne lider. Am pierdut o luptă, dar războiul continuă. Capul sus, băieţi, învingătoarea se decide în vară!”, a notat site-ul suporterilor hunedoreni, www.corvinul 1921.ro.

FC Hunedoara a rămas lideră în Liga a IV-a şi şi-a menţinut avansul de cinci puncte, întrucât Aurul Brad, ocupanta locului secund, a pierdut meciul din deplasare cu Inter Petrila, scor 0-1, după ce a dominat autoritar jocul. Dacia Orăştie, care s-a apropiat la patru puncte de hunedoreni nu are drept de promovare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura