Sport

Vor reuși handbalistele devene să câștige acasă?

Sala Sporturilor din Deva va găzdui astăzi mult așteptată întâlnire dintre echipele CSM Deva și Măgura Cisnădie, partida contând pentru etapa a șasea din Liga Florilor.

Fără drept de apel
Jocul se anunță deosebit de interesant cunoscând orgoliile conducătorilor de la cele două formații. Partida este programată de la ora 18 și se va disputa fără spectatori.
Cele trei partide disputate sâmbătă au adus schimbări importante în clasamentul primului eșalon feminin. Astfel, Rapidul și-a valorificat avantajul terenului propriu în partida cu CSM Slatina pe care a câștigat-o cu 33-27 (18-16) și a preluat șefia clasamentului. SCM Râmnicu Vâlcea, cu antrenorul Bent Dahl la comandă, a învins-o fără drept de apel pe Dunărea Brăila cu 32-27 (19-12) iar lSCM Craiova a pierdut 27-28 (12-16) jocul cu Minaur Baia Mare.
CSU Știința București a primit vizita echipei HC Zalău. Elevele pregătite de reputatul tehnician Gheorghe Tadici, revenit după o suspendare, s-au impus fără mari probleme, 27-21, aceasta fiind a treia victorie a Zalăului în campionat.
Iubitorii handbalului devean așteaptă deci astăzi, un spectacol și o victorie, prima a echipei din Deva în acest campionat. Hai, CSM Deva!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura