Vinovaţii să fie traşi la răspundere!

„Partidul Forţa Naţională salută sentinţa Judecătoriei Haţeg, care a anulat ca nelegale, titlurile de proprietate, prin care s-au retrocedat în mod abuziv peste 10.000 hectare de păşuni, păduri şi goluri alpine din Masivul Retezat, inclusiv din Parcul Naţional Retezat, prima rezervaţie naturală înfiinţată în România. Sentinţa vine după mai mult de un deceniu de la începerea procesului retrocedării controversate a unei suprafeţe uriaşe din Retezat, către presupuşi moştenitori ai familiei Kendeffy.

Se pune astfel capăt unui abuz îngrozitor săvârşit de un fost prefect PDL şi un subprefect UDMR cu sprijinul instituţiei păstorită odinioară de „Zeiţă“, care în prima fază a procesului a constatat că retrocedarea este legală. În sfârşit, DECEBAL poate fi liniştit că munţii, apele şi pădurile pe care le-a stăpânit au revenit în proprietatea urmaşilor de drept.
Partidul Forţa Naţională solicită instituţiilor abilitate tragerea la răspundere a celor care se fac vinovaţi, fosta conducere a prefecturii şi a membrilor care au făcut parte din Comisia Judeţeană pentru Stabilirea Drepturilor de Proprietate Asupra Terenurilor şi recuperarea integrală a prejudiciilor produse prin înstrăinarea patrimoniului naţional.
Partidul Forţa Naţională îşi rezervă dreptul de a iniţia demersuri în justiţie pentru ca cei vinovaţi să răspundă şi România să devină ţara lucrului bine făcut.“
Gheorghe Popescu,
preşedintele fondator de onoare
al Partidului Forţa Naţională

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.