Costel Avram şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Petroşani. „Să ne luăm oraşul înapoi!“

16 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Candidatul PSD pentru Primăria Petroşani, Costel Avram, susţine că merge la sigur în această bătălie politică şi câştigă postul de primar.

Pentru prima dată, actualul edil are un adversar care îi dă bătăi de cap. Costel Avram este propunerea social-democraţilor pentru funcţia de primar al municipiului Petroşani, iar el este convins că va învinge.
“Dragi petroşăneni, mult a fost, puţin a rămas. Astăzi mi-am depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Petroşani. Am alături o echipă PSD pregătită şi determinată, iar împreună vom reda Petroşaniul petroşănenilor. Numărătoarea inversă continuă! AMR 43! În 43 de zile ne apucăm de treabă. 3,2,1… RESTART PETROŞANI!”, a declarat Costel Avram la depunerea candidaturii pentru funcţia de primar al municipiului Petroşani.
Costel Avram a lansat la Petroşani o consultare publică, astfel ca locuitorii de aici să-şi spună păsurile.
”Dragi petroşăneni, vă mulţumesc pentru interesul mare pe care l-aţi arătat consultării publice pe care am lansat-o în oraşul nostru. Răspunsurile voastre arată acum, în cel mai evident mod, realitatea din Petroşani. Ele îmi confirmă că vă simţiţi abandonaţi, că sunteţi sătui de delăsarea şi lipsa de viziune ale primarului Tiberiu Iacob-Ridzi, care de 13 ani ţine acest oraş captiv. Vă promit că propunerile voastre se vor regăsi în programul meu de campanie, pentru că împreună trebuie să ne luăm oraşul înapoi. De aceea, de la bun început am spus să oraşul nostru are nevoie de un restart. 3, 2, 1”, a declarat Costel Avram.
Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Petroşani susţine că pentru cea mai mare parte a problemelor semnalate de cetăţeni are soluţii concrete de rezolvare, pe care le va pune în aplicare încă din prima zi de la preluarea mandatului de primar al municipiului Petroşani. Costel Avram promite de asemenea, că după 27 septembrie 2020, Petroşaniul va cunoaşte un nou capitol important în dezvoltarea sa.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Florin Oancea şi-a depus candidatura pentru un nou mandat. „Vom reuşi să facem, împreună, oraşul minunat pe care ni-l dorim cu toţii: Deva Frumoasă!”

Ieri, actualul primar al reşedinţei de judeţ, Florin Oancea, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat. Oancea a avut-o alături...

Adrian David, la depunerea candidaturii pentru şefia Consiliului Judeţean: Vrem să construim Hunedoara nouă!

Candidatul PNL pentru şefia Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian Nicolae David, a intrat oficial în cursa electorală. El şi-a depus candidatura...

Primarul Dan Bobouţanu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat. „Hunedoara va fi un oraş şi mai apreciat de toţi locuitorii săi, dar şi de turiştii care vor ajunge aici“

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, şi-a depus candidatura, vineri, pentru un nou mandat în fruntea oraşului. El porneşte cu prima...

Închide