Sport

Verificarea atleților înainte de Naționale

În Sala de atletism ”Ioan Soter” a Com­plexului Sportiv Național „Lia Manoiu” din București va avea loc concursul inter­ju­dețean de atletism CUPA RMA pentru categoriile de seniori, tineret, juniori I și II și Masters.

Concurează la mai multe probe
Federația Română de atletism a co­mu­nicat lista sportivilor validați care au în­de­plinit condițiile de participare la aceste în­treceri.
Astfel, atleta Florentina Marincu Iușco, de la CSM Deva are posibilitatea să evolueze atât în proba de 60 m cât și la săritura în lun­gime, ea având șansa să obțină calificarea la Campionatele Mondiale de atletism indoor de la Belgrad care se vor desfășura în pe­rioada 18-20 martie 2022.
De la secția de atletism a LPS Cetate Deva au fost validați următorii atleți: Eva Natalia Eliza Alzner, care va concura la 60 m, săritura în lungime și la săritura în înălțime, Elisa Xandra Marisia Enache înscrisă la 60 m și la săritura în înălțime, Larisa Tabita Iovu va participa la probele de 400 m și 800 m ca și colegul ei de club, Mihai Leica.
Robert Florin Popa a fost validat pentru par­ticipare la probele de 60 m și la săritura în lungime, Denis Bogdan Rostaș va evolua la 400 și 800 m, probe adesate juniorilor mari, Maria Sînzianu va participa la săritura în lungime și la triplusalt, alături de colega ei de club Dalia Telean. Florin Emanuel Andraș este înscris la proba de 60 m, iar Georgiana Cătălina Barta în proba de săritura în lun­gime.
Această competiție este una de verificare înainte de întrecerile Campionatului națio­nal de sală care va avea la finalul acestei luni și care va stabili componența loturilor ce vor reprezenta România la Campionatele Bal­canice indoor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura