Sport

HANDBAL FEMININ. Derby-ul suferinței se joacă la Deva

Etapa cu numărul 12 din campionatul Ligii Naționale feminine-Liga Florilor programează la finalul acestei săptămâni o altă partidă dificilă pentru echipa CSM Deva, formație aflată pe ultimul loc în cla­sament fără a avea vreun punct acumulat până în prezent.
Sâmbătă, de la ora 18, la Sala Sporturilor din Deva, vom urmări disputa dintre
CSM Deva și CSU Știința București, am­bele pro­movate în acest sezon com­pe­tițional, după ce au reușit evoluții bune în turneul de promovare. Atunci, formația din Deva a reusțit să se impună în fața bucureș­ten­celor, însă acum situația este cu totul altfel.
CSM Deva se află acum pe ultimul loc în clasamentul ligii și are un golaveraj negativ 214-305 (-91 de goluri), în timp ce formația din București este pe penultimul loc, fără nici un punct câștigat și cu un golaveraj de 251-335(- 74 de goluri). Putem spune că sâmbătă seara va fi un derby al suferinței. Pot oare jucătoarele de la Deva să obțină măcar acum o victorie sau se gândesc cu groază la retrogradarea în Liga secundă?
Indiferent dacă va fi o victorie sau un alt rezultat, lupta pentru menținerea în prima ligă a echipei devene este dură, deoarece va fi nevoie ca în jocurile următoare să se acumuleze tot mai multe puncte ca să se micșoreze diferențe între locul 10 ocupat acum de Gloria Bistrița (13 puncte) și ultimul loc (zero puncte). Matematic este posibil, dar practic…

Să fim optimiști totuși…. Hai CSM Deva!…

Iată programul complet al acestei etape:
SCM Craiova vs Rapid București
SCM Rm. Vâlcea vs CS Gloria 2018 Bistrița
CSM Deva vs CSU Știința București
SCM Gloria Buzău vs Minaur Baia Mare
CSM București vs HC Zalău
CS Măgura Cisnădie vs CS Dacia Mioveni 2012
HC Dunărea Brăila vs CSM Slatina.

În clasament, după 11 etape, conduce Rapid București cu 30 de puncte, urmată de CSM București și SCM Rm.Vâlcea, fie­care cu câte 25 de puncte acumulate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura