Sport

Karate WKUF. Se așteaptă la un sezon bun

Sportiva Miruna Mălăuță (foto), legi­ti­mată la CSM Jiul Petroșani, pregătită de prof. Radu Polifroniea, a reușit anul trecut să obțină câteva rezultate deosebite care au propulsat-o pe un onorant loc 10 în topul celor mai buni și valoroși sportivi hune­do­reni la discipline olimpice.

A trecut la seniori
După ce a fost premiată de către se­cre­tarul de stat în Ministerul Sportului, Izabela Maria Doboly- Kacso, tânăra sportivă din Petroșani a declarat: „Sunt fericită pentru acest nou succes personal. M-am clasat între primii sportivi olimpici din județul Hunedora pe baza rezultatului obținut în Finlanda, locul 5 la Campionatul European pe probe olimpice. La finalul anului 2021 am părăsit clasamentul mondial pe locul 3, la categoria U21, deoa­rece am împlinit în noiembrie vârsta de 21 de ani. Anul acesta mă așteptă competiții de mare anvergură, mai exact Premier League, Series A și Campionatele Europene, care se desfășoară pe toate continentele. De ase­menea, mă pre­gătesc pentru calificarea la Jocurile Mondiale din Birmingham USA. E greu, foar­te greu, deoarece acum la nivel de seniori, sunt pe locul 60 mondial”.
Sportiva legitimată la CSM Jiul Petroșani este studentă la București și își dorește să fie în viitor și o bună antrenoare de karate… Poate la Petroșani..

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.