Comunitate

Aqualand Deva, suprasolicitat în ultima vreme

Magdalena Șerban

Luat cu asalt, Complexul Aqualand din Deva a avut activitate intensă de sărbători, iar lumea continuă să vină şi din alte judeţe precum Alba sau Sibiu, bucurându-se cu precădere de zilele libere de weekend.

Mulți, de peste tot
„Am simțit multă apreciere din partea clienților, dovadă fiind prezența lor nu­me­roasă în perioada sărbătorilor de iarnă. Com­plexul a funcționat la capacitate maximă, dar cu respectarea normelor sanitare și de dis­tan­țare în vigoare. Ne pare rău pentru discon­fortul cauzat tuturor celor care au fost nevoiți să aștepte afară până să li se permită accesul înăuntru și sperăm că, odată intrați, au pe­tre­cut clipe minunate. Ne dorim să nu mai fie pro­bleme cauzate de Covid și să ne putem desfășura activitatea în parametri normali. Foarte căutate au fost și se pare că rămân paturile cu jeturi, ba­zinele Jacuzzi ce oferă un masaj recon­for­tant, bazinul vârtej care este circular şi nu îţi permite să înoţi, ci doar să te laşi purtat în deplină siguranţă de curentul de apă etc, dar de departe cel mai solicitat e bazinul ce creează o atmosferă de mare, cu valuri de 70 cm înălţime (timp de 10 minute la fiecare oră). Orice ați prefera, sunteți bine­ve­niți. Vă așteptăm cu drag să ne descoperiți (cei care nu ne-au vizitat până acum) sau să ne redescoperiți“, a fost invitaţia lansată de Irinel Faur (foto), directorul Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva, entitate sub egida căreia se află Aqualand. Referitor la tarifele de intrare, ele sunt cele practicate şi în 2021, adică elevii, copiii, studenţii şi pensionarii achită 20 de lei, în timp ce pentru ceilalți, biletul de intrare este de 25 de lei. Programul de funcţionare este luni, în intervalul orar 14-22, iar de marţi până vineri, între 9 şi 22. Sâmbăta şi duminica e deschis între orele 10 şi 22. Mai trebuie precizat că vor continua cursurile de înot, orele ţinându-se după-masa, contra­cost, ele fiind efectuate de către personal calificat. De asemenea, şi în acest an se ia în calcul abordarea petrecerilor tematice, în februarie urmând să se contureze una dedicată iubirii, dacă pandemia ne va reda libertatea să ne bucurăm de distracție fără restricții.

Înlocuiri la bazinul vârtej și la instalațiile de clorinare
,,Pentru 2022, în funcție de alocările bu­ge­tare ce urmează a fi stabilite, ne dorim să înlocuim sistemul electric, în 2021 înlocuind pompe și alte elemente. Softul ce dă im­pul­surile la valurile din bazin, la vârtej, e deja de­pășit și trebuie schimbat. La fel sunt și instalațiile de clorinare, vizând să trecem pe instalații de clor lichid. Însă, deocamdată, până la aprobarea cifrelor bugetare, sunt doar planuri. Cred că diversitatea şi condi­ţiile, în general, sunt principalele atuuri care de­termină lumea să ne aleagă pentru a petrece timpul liber cât mai frumos. Iar asta ne dă optimism și determinare“, a mai adăugat Irinel Faur.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura