Vaţa de Jos: bucuria revederii cu Moş Crăciun

Magdalena Şerban

Moş Crăciun a ajuns la Primăria Comunei Vaţa de Jos cu pachete pentru toţi copiii până la clasa a VIII-a. Şi nu a adus doar daruri, ci şi veşti bune pentru 2021.
„Au fost distribuite cu sprijinul şcolilor, fiind oferite chiar de Moş Crăciun (vezi foto sus). Avem şi iluminat festiv activ, decoraţiuni şi ornamente în zona centrală, pe pagina noastră de Facebook putând fi găsite mai multe fotografii în acest sens. Aşteptăm ca în două-trei săptămâni să intrăm în posesia tabletelor şcolare (peste 150 de bucăţi) şi a echipamentelor IT pentru care am accesat fonduri europene prin Pro­gramului Ope­ra­ţio­nal Competiti­vi­tate – POC. Sunt ab­solut ne­ce­sare pentru bu­na des­fă­şurare a cursu­­rilor, ca ur­­ma­re a situa­ţiei ge­­ne­rate de pan­de­mia Covid-19. Ne confrun­tăm cu do­uă zone în care nu prea e semnal bun, însă a­vem în vedere re­zol­varea acestui im­pe­di­ment ”, a afir­mat Liviu Ioan Linţă (foto), noul primar al co­munei Vaţa de Jos.
Acesta a mai spus că de curând a fost depus un proiect la Com­pania Na­ţională de Investiţii (CNI) pentru moder­nizare drum, iar obiectivele demarate prin Pro­­gramul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL II) se află în des­făşurare. De la mo­der­nizare re­ţe­le de apă până la străzi, totul con­ti­nuă până va fi finalizat. ,, Doresc să urez comunităţii sănătate, bucurii în anul ce vine şi împliniri nenumărate. Cră­ciun Binecuvântat şi mulţi ani buni”, a tran­smis primarul comunei Vaţa de Jos.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare