Varza radioactivă şi pantofii incomozi

16 decembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash
01 cabbage
Nicoleta Popa
 
Hunedorenii sesizează la Protecţia Consumatorului nereguli dintre cele mai variate, dar şi cele mai haioase. Varza radioactivă sau pantofii incomozi sunt doar două dintre reclamaţiile mai puţin obişnuite înregistrate.
Spre exemplu, un consumator a lăsat la intrare în sediul instituţiei, pe clanţa uşii de la intrare, o plasă cu două verze şi o sesizare de şapte pagini, semnată 2017, în care sesiza că varza cumpărată e radioactivă şi cuprinde atomi „ketlerizaţi“.
Un alt hunedorean reclama traducerea incorectă a unui pasaj din Noul Testament. Tot legat de aspectele religioase, o altă persoană a sesizat telefonic zgomotul produs de clopotele de la o catedrală din municipiul Deva.
Zilele trecute, o altă persoană era nemulţumită că a cumpărat o pereche de pantofi sport din piaţa din Brad, care nu-i erau comozi.
La instituţia respectivă au ajuns şi reclamaţiile la adresa televiziunilor, în care se sesizează faptul că realizatorii tv invită persoane care „nu dau bine pe plasmă”.
Directorul coordonator adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Hunedoara, Romi Cărmăzan, spune că în fiecare zi, se confruntă cu astfel de reclamaţii. „Avem sesizări care nu sunt de competenţa noastră şi cu siguranţă, nu vom scăpa nici pe viitor de ele, deoarece „trăim într-o ţară cu oameni odihniţi şi unde cel mai important lucru este ceea ce face celălalt”, a declarat Romi Cărmăzan.
Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Iarna i-a luat, din nou, prin surprindere pe drumari

Drumarii hunedoreni au fost luaţi prin surprindere de prima zăpadă din această iarnă. Ieri, s-a circulat infernal pe principalele drumuri...

Ce va face Crin? Ce vor face liberalii?

Am spus-o, nu o dată, că aceste alegeri prezidenţiale sunt foarte importante, nu doar pentru Geoană şi social-democraţii lui -...

Crucea Roşie Germană, în vizită la Deva

Ieri, o delegaţie a Crucii Roşii Germane din oraşul Bad Säckingen s-a întâlnit cu preşedintele CJH, Mircea Ioan Moloţ (foto)...

Închide