Vânător depistat la braconaj

Bărbatul a împuşcat o căprioară fără a avea autorizaţia necesară. A fost prins în fla­grant şi este cercetat penal pentru braconaj.
Vânătorul prins la braconaj are 33 de ani şi a acţionat în noaptea de duminică spre luni. ”Poliţiştii au sesizaţi că o persoană a îm­puşcat o căprioară, pe care a abandonat-o pe un câmp, pe raza comunei Ribiţa. La faţa locului, în cel mai scurt timp s-au de­plasat poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie Baia de Criş şi Crişcior, care, cu sprijinul po­liţiştilor Serviciului Arme, Explozivi, Sub­stanţe Peri­culoase, au demarat cercetări. Aceştia au constatat că un bărbat în vârstă de 33 de ani, membru vânător şi posesor legal de armă, a împuşcat o căprioară, pe care a aban­donat-o în momentul în care a observat că a fost surprins de un re­pre­zen­tant al fon­dului de vânătoare, încercând să fugă pe un câmp”, a informat IPJ Hunedoara.
Bărbatul a fost depistat de poliţişti în scurt timp pe raza satului Ribiţa şi condus la se­diul poliţiei, pentru cercetări. În cauză, po­li­ţiştii au întocmit dosar penal pentru să­vâr­şirea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare