S-a trezit cu un obsedat sexual peste ea în casă

Clipe de groază pe o femeie din Uricani, după ce s-a trezit cu un individ care a intrat peste ea în casă cu intenţia de a o viola. Individul abia scăpase din puşcărie când a comis noile infracţiuni.
La câteva zile după ce a scăpat din peni­tenciar, pentru că nu avea unde să stea, individul s-a dus la o cunoştinţă în Uricani. Primise acceptul să stea temporar într-o gar­sonieră nelocuită, unde a stat cuminte doar zece zile de la ieşirea din puşcărie. O vecină de bloc îi căzuse cu tronc, a intrat peste ea în casă şi i-a cerut să-l lase să-i facă sex oral.
„Inculpatul a intrat în locuinţa persoanei vătămate şi, după ce a aflat de la aceasta că soţul său nu este acasă, a prins per­soana vătămată de păr şi a ameninţat-o cu moartea. (…) Între cei doi a început un con­flict fizic, s-au dezechilibrat şi au căzut pe podea, unde inculpatul a lovit persoana vă­tă­mată cu degetul în zona ochiului stâng şi i-a cerut vătămate să-l lase să-i facă sex oral. Auzind aceasta, cu scopul de a scăpa, per­soana vătămată i-a spus inculpatului că merge la baie pentru a se spăla, însă după ce s-a ridicat, îndreptându-se către uşa de la intrare, a fost prinsă de inculpat cu mâi­nile de gât şi strânsă foarte tare, motiv pen­tru care persoana vătămată l-a îmbrâncit şi a reuşit să se elibereze”, se arată în re­chi­zitoriu.
Individul se numeşte Marius Ursariu (42 de ani) şi este originar din zona Moldovei. A re­cunoscut în faţa anchetatorilor cu lux de amănunte cele întâmplate în locuinţa vic­timei, unde-şi pierduse şi cheia de la gar­so­niera în care a fost lăsat să stea. A fost tri­mis în judecată pentru tentativă de agre­siune sexuală şi violare de domiciliu, iar Ju­de­că­toria Petroşani l-a condamnat la 2 ani şi 3 luni de închisoare. Recidivistul a făcut apel, iar Curtea de Apel Alba Iulia ar urma să se pronunţe în aceste zile în dosar. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare