Puzderie de şoferi băuţi şi fără permis, prinşi de poliţişti

Nu mai puţin de şase hunedoreni au fost descoperiţi în trafic de către poliţiştii rutieri, deşi nu aveau permis de conducere ori aveau acest drept anulat.
Astfel, pe raza comunei Pui, un tânăr de 23 ani circula pe un drum judeţean fără a avea permis de conducere. Tot în Ţara Ha­ţe­gului, poliţiştii au oprit în trafic un moped care nu avea montate numere de înre­gis­trare şi care se deplasa pe DC 83, în locali­tatea Reea. Conducătorul, un bărbat de 32 de ani, din oraşul Haţeg, a fost testat cu apa­ratul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,16 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor în bazele, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu de­ţine permis de conducere. Tot poliţiştii din Haţeg au prins şi un adolescent de 16 ani, din judeţul Suceava, care circula pe dru­murile publice cu un autoturism, deşi nu are permis de conducere. În Valea Jiului, la Petrila, poliţiştii au oprit un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Petroşani, care băuse şi nu avea permis de conducere. Un alt şofer de 46 de ani, tot din Petrila, a fost oprit pe raza municipiului Pe­troşani şi pe lângă faptul că era băut, permisul îi era anulat.
Poliţiştii rutieri au fost surpinşi să des­copere că o şoferiţă de 46 de ani, din co­muna Sarmizegetusa, circula cu maşina pe drumurile publice, deşi era scoasă din circulaţie încă din 2009. ”Poliţiştii au oprit pentru control, pe D.C. 86, în localitatea Sarmizegetusa, autoturismul condus de o femeie în vârstă de 46 de ani, din comuna Sarmizegetusa. În urma verificărilor, poli­ţiştii au stabilit că autoturismul figura ca fiind neînmatriculat, acesta având nume­re­le de circulaţie provizorii expirate din cursul anului 2009 şi fiind radiat din circulaţie”, a informat IPJ Hunedoara.
La Simeria, poliţiştii au descoperit un tâ­năr de 23 de ani care avea montate nu­me­re false pe maşină şi nu deţinea permis de conducere. Tuturor celor prinşi că au încălcat legea, le-au fost întocmite dosare de cercetare penală. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare