Puzderie de şoferi băuţi şi fără permis, prinşi de poliţişti

8 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Nu mai puţin de şase hunedoreni au fost descoperiţi în trafic de către poliţiştii rutieri, deşi nu aveau permis de conducere ori aveau acest drept anulat.
Astfel, pe raza comunei Pui, un tânăr de 23 ani circula pe un drum judeţean fără a avea permis de conducere. Tot în Ţara Ha­ţe­gului, poliţiştii au oprit în trafic un moped care nu avea montate numere de înre­gis­trare şi care se deplasa pe DC 83, în locali­tatea Reea. Conducătorul, un bărbat de 32 de ani, din oraşul Haţeg, a fost testat cu apa­ratul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,16 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor în bazele, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu de­ţine permis de conducere. Tot poliţiştii din Haţeg au prins şi un adolescent de 16 ani, din judeţul Suceava, care circula pe dru­murile publice cu un autoturism, deşi nu are permis de conducere. În Valea Jiului, la Petrila, poliţiştii au oprit un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Petroşani, care băuse şi nu avea permis de conducere. Un alt şofer de 46 de ani, tot din Petrila, a fost oprit pe raza municipiului Pe­troşani şi pe lângă faptul că era băut, permisul îi era anulat.
Poliţiştii rutieri au fost surpinşi să des­copere că o şoferiţă de 46 de ani, din co­muna Sarmizegetusa, circula cu maşina pe drumurile publice, deşi era scoasă din circulaţie încă din 2009. ”Poliţiştii au oprit pentru control, pe D.C. 86, în localitatea Sarmizegetusa, autoturismul condus de o femeie în vârstă de 46 de ani, din comuna Sarmizegetusa. În urma verificărilor, poli­ţiştii au stabilit că autoturismul figura ca fiind neînmatriculat, acesta având nume­re­le de circulaţie provizorii expirate din cursul anului 2009 şi fiind radiat din circulaţie”, a informat IPJ Hunedoara.
La Simeria, poliţiştii au descoperit un tâ­năr de 23 de ani care avea montate nu­me­re false pe maşină şi nu deţinea permis de conducere. Tuturor celor prinşi că au încălcat legea, le-au fost întocmite dosare de cercetare penală. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a trezit cu un obsedat sexual peste ea în casă

Clipe de groază pe o femeie din Uricani, după ce s-a trezit cu un individ care a intrat peste ea...

Vânător depistat la braconaj

Bărbatul a împuşcat o căprioară fără a avea autorizaţia necesară. A fost prins în fla­grant şi este cercetat penal pentru...

Continuă acţiunile de verificare a respectării măsurilor anti Covid în judeţ

Pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, poliţiştii , îm­preună cu jandarmi, poliţişti locali, precum şi reprezentanţi...

Închide