EvenimentFlash

Urmărire ca-n filme pe străzile Devei

Andreea Lazăr

Un tânăr din Deva a testat, ieri noapte, condiţia fizică a poliţiştilor, după ce a fugit de la locul unui accident.

Nici focul de armă nu l-a oprit
Florin J., de 26 de ani, a fost oprit în trafic, pe strada Mihai Eminescu, pentru un control de rutină. Când poliţiştii i-au cerut tânărului să prezinte permisul şi actele maşinii, acesta a plecat cu autoturismul, chiar de sub nasul oamenilor legii. Cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, poliţiştii au pornit în urmărirea tânărului.
Fugarul nu a ajuns însă departe. În zona Astoria, acesta s-a tamponat cu o maşină din parcare, după care şi-a abandonat autoturismul şi a fugit printre blocuri. La fel au făcut şi poliţiştii, care au pornit pe urmele tânărului, în speranţa că-l vor prinde. După ce l-au somat verbal să se oprească, agenţii de poliţie au tras un foc de armă în plan vertical, crezând că aşa vor reuşi să-l sperie pe şofer. Numai că nici această acţiune nu a dat roadele aşteptate, tânărul reuşind să se ascundă de oamenii legii.
După mai multe cercetări, poliţiştii l-au identificat pe fugar, acesta având antecedente penale tot pentru încălcarea Legii circulaţiei. De asemenea, aceştia au constatat că şoferul nu avea permis de conducere, iar autoturismul în care se afla era neînmatriculat. Pe numele lui Florin J. a fost întocmit dosar de cercetare penală, acesta urmând să fie tras la răspundere şi pentru că nu a oprit la semnalul poliţiştilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura