Politica si administratie

Urgența nouă de la Spitalul devean, aproape de finalizare

Noua Unitate de Primiri Urgențe (UPU) de la Spitalul Județean de Ur­gență din Deva prinde contur pe zi ce trece. Investiția este implementată de Consiliul Județean Hunedoara, în baza unui proiect amplu de investiții în va­loare de 7,7 milioane de lei.

Și birouri adecvate
Proiectul este finanțat din fonduri europene nerambursabile prin care se extinde și se modernizează spațiul destinat urgențelor.
Stadiul de realizare a investiției este de 70 la sută, arată reprezentanții Con­si­liului Județean Hunedoara. Până în toam­­nă, susținea Laurențiu Nistor (foto), pre­șe­dintele Consiliului Județean Hunedoara, noua UPU va fi dată în folosință, odată cu noile birouri ale administrației spita­lului. Spitalul are nevoie de birouri adecvate, motiv pentru care, finanțarea proiectului a fost suplimentată cu 6 milioane de lei, bani de la bugetul propriu al administrației județene. Șeful CJ Hunedoara spune că tot în cadrul aces­tei investiții, va fi amenajată și o sală de așteptare cu acces direct din curtea spitalului pentru aparținătorii pa­cienților ajunși la UPU.
În prezent, UPU funcționează în clă­direa de Spitalizare de Zi. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura