Actualitate

Universitatea Petrosani: sistem de formare profesionalã prin Internet

Carmen Cosman

Universitatea Petroşani a lansat un proiect, finanţat în proporţie de 80 la sută de Uniunea Europeană, prin care se va pune la punct, în cele mai mici detalii, sistemul e-learning, aplicat cu succes în toate ţările europene.

Intitulat „Dezvoltarea resurselor umane din învăţământul superior pentru utilizarea sistemului e-learnig”, proiectul are valoarea de 13,19 milioane de lei, din care 11,2 milioane este finanţarea nerambursabilă, acordată prin Fondul Social European, 2,6 milioane de lei vin de la bugetul naţional, iar 285.000 de lei este contribuţia beneficiarului, adică Universitatea Petroşani.
Programul se întinde pe o perioadă de trei ani şi este derulat în parteneriat public – privat, cu Universitatea Petrol şi Gaze Ploieşti, Euro Jobs SRL Petroşani, care asigură logistica şi expertiza în domeniul formării profesionale, respectiv SC Memory SRL Hunedoara, care asigură partea de softwere şi tot ceea ce ţine de implementarea sistemului. Grupul ţintă este format din 240 de cadre didactice de la cele două universităţi implicate în proiectul ce urmăreşte dezvoltarea şi modernizarea sistemului de educaţie şi formare profesională iniţială şi continuă din învăţământul superior, în vederea adaptării la cerinţele unui învăţământ modern.

4 comentarii la „Universitatea Petrosani: sistem de formare profesionalã prin Internet

  • Emil Pop, rector UTP, asociat cu un plagiator de teze de doctorat recunoscut in baza de date nationala: HARALAMBIE VOCHITOIU, patron Euro Jobs. Fostul rector Nicole Dima l-a data afara pe Vochitoiu de la doctorat pentru ca a furat integral o teza de doctorat si si-a pus doar numele pe ea. Alo, domnu rector Pop, se aude?

  • Euro Jobs SRL Petroşani asigură logistica şi expertiza în domeniul formării profesionala….HAHAHA. Cine, ma? Alo sa vina controalele, ce cadre didactice universiotare serioase se vor lasa scolite de Vochitoiu, un derbedeu si un plagiator? Cine vrea sa se faca de ras in a se scolii in plagiate sa urmeze cursurile Scolii de Plagiatori haralambie Vochitoiu Euro Jobs

  • Falsificatorul de buletine Haralambie Vochitoiu face afaceri cu Universitatea din Petrosani? Nu ne-am mira ca toat proiectul sa fiu un FALS. NASOL, FOARTE NASOL. Se va sfarsi nasol, nasol.

  • Alo IGPR, Ministerul de interne, Directia Generala a Penitenciarelor, Departamentul National Anticoruptie avem de-a face cu un caz de MEGACORUPTIE: VOCHITOIU SI-A APROBAT SINGUR 3,5 MILIOANE DE EURO PENTRU UN ***** DE PROIECT…..SE AUDEEE????

    Da, da, amintrat deja pe fir, multuimim pentru spritul civic

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura