Unelte recuperate de un jandarm

31 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Andreea Lazăr

O geantă plină cu scule, în valoare de aproximativ 5.000 de euro, a fost recuperată de un jandarm, după ce a pierdut-o proprietarul.

Jandarmul se deplasa cu maşina pe Bulevardul Decebal din Deva, când a observat o geantă şi mai multe scule împrăştiate pe şosea. Acesta a oprit maşina şi a mers să vadă despre ce era vorba. După ce a adunat uneltele şi le-a băgat înapoi în geantă, jandarmul a rămas în acel loc încă 15 minute, în speranţa că va veni proprietarul să recupereze geamantanul.

Pierdute din maşină
Nu după mult timp, proprietarul sculelor s-a întors. Deoarece avea un comportament agitat, jandarmul a intervenit. Bărbatul i-a povestit că, în timp ce mergea cu maşina prin acea zonă, la un viraj brusc, geanta în care se aflau mai multe aparate pentru reparaţia instalaţiilor termice pe gaz i-a căzut din autoturism. După ce a descris cu exactitate trusa de scule, aceasta i-a fost înapoiată de către jandarm.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fanfarele minerilor, puncte de atracţie turisticã

Muzeul Mineritului din Petroşani, viitoarea mină muzeu de la Aninoasa, fanfarele şi chiar coloniile miniere, construite la începuturile industriei extractive...

Medalie „Pro Urbe” pentru jandarm

După ce a salvat o bătrână care vroia să se sinucidă, un jandarm a fost recompensat cu Medalia „Pro Urbe”,...

Eşec la handbal

Cu patru „straniere” şi golghetera campionatului Carmen Cartaş în lot şi cu un observator special solicitat de la Federaţia Română...

Închide