„Unde sunteți, domnule primar Florin Oancea?”

„Unde sunteți, domnule Primar Florin Oancea? Ați abandonat Deva? Ați aban­donat copiii Devei?
Odată cu venirea toamnei și cu scă­derea temperaturilor, o parte dintre copiii din Deva retrăiesc coșmarul din pri­măvară. În plin val 4 al pandemiei, tem­peratura în care Prichindeii de la Grădinița PP 2 Deva fac ore, era zilele la 16 grade Celsius, motiv pen­tru care o parte dintre părinți au ales să își țină copiii acasă pentru a nu se îm­bolnăvi.
Domnule Florin Oancea, ați aprobat, acum un an, un proiect de 6 milioane de euro pentru montarea, la școli și gră­dinițe, de centrale termice pe gaze. Așa ne spuneați atunci. Ce ați realizat? Ați închis cea mai mare școală gimnazială din județul Hunedoara și copiii stau și astăzi în frig. Unii dintre ei au renunțat deja să vină la cursuri de teamă să nu se îmbolnăvească, alții s-au îmbolnăvit deja.
Ce ne facem când, de exemplu, când afară vor fi 4 grade Celsius și tem­pe­raturile din sălile de clasă vor ajunge la 10 grade Celsius? Unica strategie a dom­nului Florin Nicolae Oancea este să aș­tepte ca Gu­vernul să ne bage din nou în casă și copiii să treacă la școala online. Aceasta este sin­gura strategie a lui Florin Oancea pentru rezolvarea crizei de încălzire din Deva.
Consider că, prin nepăsare și lipsă de responsabilitate, primarul Florin Oancea pune în pericol sănătatea copiilor din Deva și încurajează abandonul școlar”, a declarat deputatul Anamaria Gavrilă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.