Noua echipă a PNL – garanția guvernării în interesul românilor!

Partidul Național Liberal are o nouă echipă de conducere, în urma Congresului desfășurat, sâmbătă și duminică, la București. O echipă care aduce un suflu nou, o nouă viziune politică și care are un sin­gur scop: să își respecte anga­ja­me­n­tele făcute românilor, printr-o guvernare transparentă, în interesul cetățenilor.
În ciuda tensiunilor din zilele pre­mer­gă­toare Congresului sau ale celor din timpul alegerii președintelui, vă asigur că Partidul Național Liberal rămâne un partid unit și, mai ales, un partid responsabil, care și-a asumat guvernarea într-un moment dificil pentru România post-decembristă. Ce ne unește este mult mai important decât ceea ce ne-a despărțit vremelnic. Acum nu mai este timpul să vorbim despre ”noi” și ”ei, ci despre un întreg: Partidul Național Liberal, partidul care îi reprezintă și îi respectă deo­potrivă pe toți membrii săi. De altfel, ime­diat după alegerea sa, președintele PNL, Florin Cîțu, a subliniat că o să fie preșe­din­tele tuturor liberalilor, iar acest lucru este mai mult decât un angajament. Acum este vremea unității, a consolidării partidului în jurul noului președinte, premierul Florin Cîțu, lângă echipa desemnată la Consiliul Național, având în plan central valorile liberale, principiile care stau la baza re­zul­tatelor obținute de-a lungul vremii de PNL, realizări pe care nu le regăsim la niciunul dintre celelalte partide de pe eșichierul nostru politic!
Organizația PNL Hunedoara are șansa, după mulți ani, de a fi reprezentată în cel mai important for de conducere al Par­tidului Național Liberal, în Biroul Executiv al PNL, cu o implicare activă în tot ceea ce în­seamnă luarea deciziilor la nivel național în ceea ce privește activitatea partidului. Acest lucru dovedește seriozitatea acti­vi­tății depuse de liberalii hunedoreni, do­ve­dește implicare și sunt convinsă că, îm­pre­u­nă, umăr lângă umăr, ne vom mobiliza pen­tru România Liberală! Avem pârghiile, avem instrumentele și mai ales avem pu­terea și voința de a clădi o Românie mo­dernă, profund democrată, în care românii să trăiască demn.
Doresc să vă asigur că vom implementa cele mai bune soluții, cele mai bune pro­grame și proiecte pentru cele mai presante probleme ale românilor, fie că vorbim des­pre infrastructură, educație, sănătate, pen­sii, ori problemele legate de această pan­demie.
Guvernul PNL nu depune armele în fața greutăților, așa cum a dovedit și până acum. Vom merge înainte cu responsabilitate, de­terminare, seriozitate, iar prioritățile noas­tre au fost, sunt și vor fi în continuare o bună guvernare, învingerea pandemiei și in­vestirea banilor din PNRR, astfel încât să creștem nivelul de trai pentru toți românii.
Parteneriatul dintre PNL și Președintele Klaus Iohannis a fost nu doar garanția suc­ceselor noastre electorale, ci și a unei guvernări în interesul oamenilor, iar acest lucru nu poate și nu trebuie să fie schimbat. Așadar, parteneriatul PNL cu președintele Klaus Iohannis reprezintă pe mai departe garanția continuității în direcția reformelor și a modernizării României.
Istoria ne obligă să lăsăm deoparte orice fel de animozități și să gândim în interesul României. Vă asigur că PNL este garantul unei guvernări în interesul tuturor cetă­țenilor, indiferent de zona de unde provin, în interesul oamenilor care au fost destul umiliți și condamnați la sărăcie și sub­dez­voltare de PSD, inamicul dintotdeauna al dezvoltării și modernizării patriei noastre!
Pornim la drum cu o șansă imensă, care nu poate decât să ne mobilizeze. Este vorba de PNRR, acest amplu program de dez­voltare a României. Este cel mai bun nou început. PNRR reprezintă cel mai puternic imbold pentru noi, echipa unită dedicată în totalitate reconstrucției României liberale.
Acestă șansă nu poate fi ratată. E șansa României și a românilor la o viață mai bună!

Deputat Vetuța Stănescu,
Președinte PNL Hunedoara

One thought on “Noua echipă a PNL – garanția guvernării în interesul românilor!

  • 28 septembrie 2021 la 2:54
    Legătură permanentă

    Suntem condamnați la sărăcie.
    Suntem copleșiți de atâtea minciuni!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.