Un singur candidat în cursa pentru şefia Poliţiei Locale Deva

20 decembrie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Cei trei candidaţi care s-au înscris la concursul pentru postul de director executiv al Direcţiei Poliţia Locală Deva au susţinut ieri proba scrisă. Cei trei au obţinut următoarele rezultate: Gheorghe Lazăr, 81,40 puncte, Dorel Potra, 27,70 puncte şi Dănuţ Şeu, 22,40 puncte. În aceste condiţii, doar Gheorghe Lazăr a fost declarat admis şi va susţine interviul. Acesta va avea loc vineri, 28 decembrie, la ora 10.30. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. La Famiglia spune:

    Normal ca doar Lazar putea fi fericitul castigator.Faptul ca este nashul lui Irinel Faur estedoar pura coincidenta hahaha. La Famiglia se mareste cu inca un membru.

  2. Marcel spune:

    Se știa ca asta va lua concursul. Era aranjat. Asa sint și posturile de conducere din Politia Națională. Asa se vrea. Nu iau cei competenți ci doar marionetele, piloși și pupincuriștii. Instituții infecte. Și mai au și atitea beneficii. Pe care nu le merita.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Revoluţie şi antirevoluţie

La 22 decembrie 1989 puterea populară a pus capăt dictaturii comuniste în varianta sa cea mai cruntă pentru români: ceauşismul....

Sindicaliştii de la muzeu, în stradă pentru lefuri mai mari

Angajaţii de la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva protestează astăzi, timp de o oră, în faţa sediului Consiliului...

Moş Crăciun a venit la CNS Cetate Deva

Mult aşteptatul Moş Crăciun, cel care bate la toate uşile unde sunt copii cuminţi şi silitori, a vizitat ieri şi...

Închide