Un poştaş a dispărut cu banii pensionarilor!

Un poştaş din judeţ, care locuia în localitatea Boş şi deservea mai multe sate din zona municipiului Hunedoara, nu a dus pensiile oamenilor luna trecută, motiv pentru care au fost depuse mai multe reclamaţii la Oficiul Judeţean de Poştă.


Pentru că nu au primit banii pe luna august, pensionarii din şapte sate din apropierea municipiului Hunedoara s-au alertat, reclamând situaţia la Poştă. Poştaşul vinovat de acest lucru nu a mai venit la serviciu, de unde suspiciunea că a fugit cu banii. Suma vehiculată este de 90.000 de lei. Surse spun că poştaşul ar fi prin Germania, cel puţin aşa postează el pe pagina sa de Facebook. Aurelian Andrei a fost angajat anul trecut ca poştaş. Pensiile respective au fost achitate în final de Poşta Română, iar acum se încearcă recuperarea prejudi­ciu­lui. Un dosar a fost deschis la Parchetul de pe lângă Jude­că­toria Hunedoara în acest sens.
Vom vedea cum va fi soluţionat dosarul şi dacă poştaşul va plăti pentru că i-a lăsat pe mulţi pensionari fără bani.
(A. Năstase)

One thought on “Un poştaş a dispărut cu banii pensionarilor!

  • 14 septembrie 2020 la 13:42
    Legătură permanentă

    Nu m-aș mira să se constate ,fix că la Apaprod după tunul de 250 000 de euro ,că fapta NU EXISTĂ și,prin urmare ,să-l reangajeze.Cel puțin la Apaprod așa a fost.Ca lumea,nu?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.