Anul şcolar începe normal la Petroşani

10 septembrie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Autorităţile locale au anunţat că municipiul Petroşani este prins în ”scenariul verde”, astfel că noul an şcolar începe la termen. Sunt o serie de condiţii de respectat, iar municipalitatea şi-a luat angajamentul de a distribui măşti de protecţie copiilor şi dascălilor.
„Am avut o întâlnire cu toţi directorii de instituţii de învă­ţământ din Petroşani în care am purtat discuţii cu privire la stadiul pregătirilor pentru începerea noului an şcolar în fiecare unitate de învăţământ în parte. I-am rugat pe toţi cei prezenţi la întâlnire să ia toate măsurile care se impun pentru prevenirea răspândirii viru­sului Sars Cov 2, astfel încât copiii noştri să poată frecventa cursurile în deplină siguranţă”, a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi (foto).
Municipalitatea va distribui 16.000 de măşti tuturor unităţilor de învăţă­mânt, urmând ca în perioada următoare, să se mai achiziţioneze cel puţin 50.000 de măşti. (M. Gânju)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dr.GHEORGHE P.BUDAU spune:

    In calitate de medici catolici, ne pasă de demnitatea și sănătatea fiecărei persoane și nu permitem niciodată ca politica să o împiedice”, a spus dr. Parker.
    ASOCIATIA MEDICILOR CATOLICI HUNEDOARA

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au fost soluţionate 1.970 de cereri de stabilirea proprietăţii în judeţ

Comisia judeţeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor -Hunedoara, condusă de prefectul judeţului, Vasilică Potecă, a validat de...

Istoria şi legendele Cetăţii Devei, reînviate de oştenii Gărzii

Turiştii şi localnicii care vor poposi în Cetatea Devei duminică, 13 septembrie 2020, la ora 11:00, vor putea asista la...

Zeci de elevi din comuna Certeju de Sus lăsaţi fără transport la Deva, la liceu

Sorina Popa Primarul comunei Certeju de Sus, Petru Cîmpian, trage un semnal de alarmă şi spune că aproape 30 de...

Închide