Anul şcolar începe normal la Petroşani

Autorităţile locale au anunţat că municipiul Petroşani este prins în ”scenariul verde”, astfel că noul an şcolar începe la termen. Sunt o serie de condiţii de respectat, iar municipalitatea şi-a luat angajamentul de a distribui măşti de protecţie copiilor şi dascălilor.
„Am avut o întâlnire cu toţi directorii de instituţii de învă­ţământ din Petroşani în care am purtat discuţii cu privire la stadiul pregătirilor pentru începerea noului an şcolar în fiecare unitate de învăţământ în parte. I-am rugat pe toţi cei prezenţi la întâlnire să ia toate măsurile care se impun pentru prevenirea răspândirii viru­sului Sars Cov 2, astfel încât copiii noştri să poată frecventa cursurile în deplină siguranţă”, a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi (foto).
Municipalitatea va distribui 16.000 de măşti tuturor unităţilor de învăţă­mânt, urmând ca în perioada următoare, să se mai achiziţioneze cel puţin 50.000 de măşti. (M. Gânju)

One thought on “Anul şcolar începe normal la Petroşani

  • 19 septembrie 2020 la 23:11
    Permalink

    In calitate de medici catolici, ne pasă de demnitatea și sănătatea fiecărei persoane și nu permitem niciodată ca politica să o împiedice”, a spus dr. Parker.
    ASOCIATIA MEDICILOR CATOLICI HUNEDOARA

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.