Un patron din Hunedoara a încercat să se omoare, din cauza datoriilor

Sorina Popa

Angajaţii unei firme private din municipiul Hunedoara, situată pe Strada Rotarilor, au trăit clipe de groază, ieri, după ce patronul lor a încercat să se sinucidă.
Gheorghe Moise, de 56 de ani, a lăsat un bilet de adio familiei şi a venit la lucru, la fel ca în fiecare zi. Numai că a avut altceva în plan, decât să muncească. Se pare că hunedoreanul nu a mai rezistat presiunilor unor datorii şi s-a gândit că e mai bine să-şi ia viaţa. S-a dus în depozitul firmei, unde s-a înjunghiat în abdomen şi şi-a tăiat efectiv gâtul.
Salariaţii l-au găsit într-o baltă de sânge şi au sunat la 112. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara a ajuns la locul solicitării şi l-a preluat pe bărbat, după ce a reuşit să-l stabilizeze. A fost transportat la Spitalul municipal din Hunedoara, iar de aici la Spitalul Judeţean din Deva, din cauza gravităţii situaţiei. Bărbatul a fost supus imediat unor intervenţii chirurgicale, prima dată pentru traheea secţionată, iar apoi pentru plaga din abdomen pe care şi-a făcut-o. Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean Deva, dr. Ioan Demeter, hunedoreanul se afla ieri în comă indusă, după ce a suferit două operaţii. Aseară, el ieşise din intervenţia la abdomen, medicii spunând că nu i-au fost afectate organele interne, având şanse de supravieţuire.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.