Un patron din Hunedoara a încercat să se omoare, din cauza datoriilor

24 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Sorina Popa

Angajaţii unei firme private din municipiul Hunedoara, situată pe Strada Rotarilor, au trăit clipe de groază, ieri, după ce patronul lor a încercat să se sinucidă.
Gheorghe Moise, de 56 de ani, a lăsat un bilet de adio familiei şi a venit la lucru, la fel ca în fiecare zi. Numai că a avut altceva în plan, decât să muncească. Se pare că hunedoreanul nu a mai rezistat presiunilor unor datorii şi s-a gândit că e mai bine să-şi ia viaţa. S-a dus în depozitul firmei, unde s-a înjunghiat în abdomen şi şi-a tăiat efectiv gâtul.
Salariaţii l-au găsit într-o baltă de sânge şi au sunat la 112. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara a ajuns la locul solicitării şi l-a preluat pe bărbat, după ce a reuşit să-l stabilizeze. A fost transportat la Spitalul municipal din Hunedoara, iar de aici la Spitalul Judeţean din Deva, din cauza gravităţii situaţiei. Bărbatul a fost supus imediat unor intervenţii chirurgicale, prima dată pentru traheea secţionată, iar apoi pentru plaga din abdomen pe care şi-a făcut-o. Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean Deva, dr. Ioan Demeter, hunedoreanul se afla ieri în comă indusă, după ce a suferit două operaţii. Aseară, el ieşise din intervenţia la abdomen, medicii spunând că nu i-au fost afectate organele interne, având şanse de supravieţuire.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Condamnat pentru omor calificat, ţinut după gratii

Un individ, condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor, a încercat să-i înduplece pe judecătorii deveni să-l elibereze din...

Beat la volan, încă de la primele ore ale dimineţii

Un tânăr de 33 de ani, din municipiul Vulcan, a fost prins de poliţiştii din Haţeg conducând băut. Surprinzător este...

Ministrul Justiţiei cere revocarea din funcţia de procuror general a lui Augustin Lazăr

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader (foto sus), a anunţat ieri că va declanşa procedura de revocare din funcţie a procurorului general...

Închide