Condamnat pentru omor calificat, ţinut după gratii

24 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un individ, condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor, a încercat să-i înduplece pe judecătorii deveni să-l elibereze din puşcărie înainte de termen. A fost condamnat pentru că alături de alţi doi indivizi a omorât un bărbat pentru o bere.
Individul este încarcerat la Penitenciarul Deva unde-şi execută pedeapsa de 10 ani de închisoare pentru omor calificat. Vasile Petaca a cerut Judecătoriei Deva să-l elibereze înainte de termen, însă magistraţii i-au respins solicitarea zilele trecute. Petaca a contestat decizia, iar ultimul cuvânt îl vor avea magistraţii Tribunalului Hunedoara. Individul a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare pentru omor calificat, a făcut apel la Curtea de Apel Alba Iulia şi a pierdut. Vasile Petaca, alături de Petru Dafina şi Cristian Dafina, în dimineaţa zilei de 8 septembrie 2013, în jurul orei 4.00, s-au întâlnit cu victima, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cei trei tineri i-au cerut 5 lei şi sticla cu bere pe care o avea în mână, însă bărbatul a refuzat. Indivizii l-au luat la bătaie cu pumnii şi picioarele şi după ce au văzut că nu mai mişcă, i-au luat hainele şi l-au aruncat în albia unui pârâu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Beat la volan, încă de la primele ore ale dimineţii

Un tânăr de 33 de ani, din municipiul Vulcan, a fost prins de poliţiştii din Haţeg conducând băut. Surprinzător este...

Ministrul Justiţiei cere revocarea din funcţia de procuror general a lui Augustin Lazăr

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader (foto sus), a anunţat ieri că va declanşa procedura de revocare din funcţie a procurorului general...

Opt deţinuţi, între care şi Serghei Gorbunov, au povestit elevilor cum au ajuns la închisoare. „Aici nu se spune «La mulţi ani»”

Opt deţinuţi din Penitenciarul Deva, între care s-a numărat şi celebrul Serghei Gorbunov (foto), au povestit ieri elevilor de la...

Închide