Un medic hunedorean redeschide o secţie a spitalului judeţean din Alba Iulia

10 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Medicul Carla Liana Scânteie (foto), originară din Hunedoara, a revenit pe postul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, după ce şi-a finalizat rezidenţiatul în Cluj-Napoca. Specialistul în endocrinologie redeschide, după mai mult de un an şi jumătate, secţia, oferind servicii medicale în specialitatea endocrinologie.
Spitalul din Alba Iulia nu a mai avut medic endocrinolog din iulie 2017. „Odată cu venirea pe post a medicului Carla Liana Scânteie, compartimentul şi-a reluat activitatea. Dr. Scânteie a urmat şi promovat rezidenţiatul la Cluj-Napoca. Astfel, SJU Alba Iulia oferă un nou serviciu medical unic la nivelul judeţului, pe lângă celelalte 10 specialităţi existente aici“, se arată într-un comunicat al unităţii medicale.
Medicul specialist Carla Liana Scânteie (30 de ani) este angajat pe perioadă nedeterminată, fiind de origine din judeţul Hunedoara. S-a stabilit, însă, la Alba Iulia, alături de soţul ei, Tiberiu Scânteie, medic specialist în specialitatea medicină internă, tot la SJU Alba Iulia. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Avram Iancu, ritm bun la ultramaratonul “6633 Arctic Ultra”

Polisportivul din Petroşani şi-a gândit bine strategia la ediţia din acest an şi în circa 48 de ore a parcurs...

Bulina neagră, 11.03.2019

Orlando Suceveanu, infractor recidivist din Petroşani Pentru că a fost condamnat sub acuzaţia de trafic de droguri şi constituire de...

Bulina albă, 11.03.2019

Gheorghe Pogan, tehnician din Petroşani Pentru că, deşi s-a pensionat, se ocupă în continuare de instalaţiile de transport pe cablu...

Închide