Ucisă cu zeci de lovituri de cuţit

15 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Deveanul de 41 de ani, Claudiu Viorel Deaconu, care şi-a ucis fosta concubină în Cisnădie şi a fugit la Deva, unde s-a predat poliţiştilor îşi terorizase iubita. Din acest motiv nu mai avea voie să se apropie de ea timp de şase luni, însă a încălcat cu intenţie de trei ori ordinul de protecţie.
Femeia a fost înjunghiată de 20 de ori. Crima a avut loc chiar în locuinţa vic­ti­mei, o tânără de 30 de ani din Cisnădie. Aceasta a fost înjunghiată cu un cuţit în gât şi torace de către suspect. ”Până în luna octombrie 2020 aceştia au locuit împreună în apartamentul victimei, când între cei doi a avut loc un conflict. D.C.V. ar fi agresat-o, ameninţat-o şi i-ar fi dis­trus victimei un telefon, fapte ce fac obiec­tul unui dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. În urma acestui incident, L.D. E. a obţinut la data de 03.12.2020 un ordin de protecţie îm­potriva lui D. C. V., fiindu-i interzis aces­tuia orice contact cu victima pe o peri­oadă de 6 luni. Autorul a încălcat acest ordin de 3 ori, la datele de 07.12.2020, 21.12.2020 şi 27.12.2020, faptele consti­tuind obiectul unui dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, arată procurorii.
Cei doi concubini s-au împăcat în urmă cu câteva zile şi au mers la tânără acasă. Bărbatul bănuia că victima îl înşela, motiv pentru care a confruntat-o cu pri­vire la acest aspect. Discuţia între cei doi a degenerat, iar tânăra ar fi venit spre el cu un cuţit, moment în care acesta i l-ar fi întors înspre gât şi a înjunghiat-o. Legiştii au numărat pe trupul victimei 20 de plăgi înjunghiate cervicale şi toracice. Suspectul este cercetat pentru omor de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Casă de vacanţă mistuită de foc

Incendiul a izbucnit la o cabană situată în zona Sibişel, iar pompierii militari din Orăştie au avut nevoie de câteva...

Şofer fugar prins şi încătuşat de poliţişti

Din cauza băuturii, tânărul n-a mai stă­pânit maşina şi a intrat în gospodăria unui localnic din satul Bobâlna. „Poliţiştii ajunşi...

Veste excelentă! Cel mai mic număr de îmbolnăviri de Covid din ultima perioadă

O veste excelentă pentru români! Ieri a fost înregistrat c el mai mic număr de noi cazuri cu noul virus...

Închide