Agresorul copilului din Hunedoara rămâne în arest

Bărbatul care a trântit de pământ un copil de 13 ani şi l-a agresat şi pe fiul său, de 8 ani, într-un părculeţ din municipiul Hune­doara, Alexandru Cobzaru, ră­mâne în arest preventiv pentru 30 de zile.
Tribunalul Hunedoara a respins, ieri, ca ne­fondată, contestaţia depusă de acesta la hotă­rârea luată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hunedoara. Decizia instanţei Tribunalului Hunedoara este definitivă şi a fost pronunţată în Camera de consiliu, se arată în minuta publicată pe por­talul instanţelor de judecată.
Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din Hu­ne­doara, a fost arestat preventiv pe 8 februarie fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. (A. Năstase)

3 comentarii la „Agresorul copilului din Hunedoara rămâne în arest

 • 16 februarie 2021 la 0:04
  Permalink

  Alexandru are nevoie de ajutor, de o buna terapie impreuna cu familia sa.

 • 16 februarie 2021 la 14:22
  Permalink

  cand eram noi mici, ne bateam, ne bateau dascalii si chiar parintii altor copii si n-am patit nimic. dimpotriva, am iesit oameni.
  acum, la astia de acum, atata le cautati in coarne, ca ei au drepturi, ca nimeni nu se poate atinge de ei, incat iese din ei fix zero barat.

 • 16 februarie 2021 la 19:46
  Permalink

  Fiy tu demult esti cu minus

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare