Agresorul copilului din Hunedoara rămâne în arest

15 februarie 2021 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Bărbatul care a trântit de pământ un copil de 13 ani şi l-a agresat şi pe fiul său, de 8 ani, într-un părculeţ din municipiul Hune­doara, Alexandru Cobzaru, ră­mâne în arest preventiv pentru 30 de zile.
Tribunalul Hunedoara a respins, ieri, ca ne­fondată, contestaţia depusă de acesta la hotă­rârea luată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hunedoara. Decizia instanţei Tribunalului Hunedoara este definitivă şi a fost pronunţată în Camera de consiliu, se arată în minuta publicată pe por­talul instanţelor de judecată.
Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din Hu­ne­doara, a fost arestat preventiv pe 8 februarie fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. (A. Năstase)

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. om de Onoare spune:

  Alexandru are nevoie de ajutor, de o buna terapie impreuna cu familia sa.

 2. fiy spune:

  cand eram noi mici, ne bateam, ne bateau dascalii si chiar parintii altor copii si n-am patit nimic. dimpotriva, am iesit oameni.
  acum, la astia de acum, atata le cautati in coarne, ca ei au drepturi, ca nimeni nu se poate atinge de ei, incat iese din ei fix zero barat.

 3. emil spune:

  Fiy tu demult esti cu minus

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ucisă cu zeci de lovituri de cuţit

Deveanul de 41 de ani, Claudiu Viorel Deaconu, care şi-a ucis fosta concubină în Cisnădie şi a fugit la Deva,...

Casă de vacanţă mistuită de foc

Incendiul a izbucnit la o cabană situată în zona Sibişel, iar pompierii militari din Orăştie au avut nevoie de câteva...

Şofer fugar prins şi încătuşat de poliţişti

Din cauza băuturii, tânărul n-a mai stă­pânit maşina şi a intrat în gospodăria unui localnic din satul Bobâlna. „Poliţiştii ajunşi...

Închide